ZOO: V nové epizodě Markéta zasazuje Petrovi tvrdý úder, Sid je na stopě dalším nelegálním obchodům a možná jde o Adama!

ZOO: V nové epizodě Markéta zasazuje Petrovi tvrdý úder, Sid je na stopě dalším nelegálním obchodům a možná jde o Adama!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ani Viky to nebude mít úplně jednoduché a musí udělat těžkou volbu. Nechá se uplatit? Roklová zase chystá překvapení pro manžela, ale v jeden okamžik to spíš vypadá, že mu přivodí infarkt.

Viky se stále do života plete Kamil a Petr se snad nezbaví Markéty

Viky hned ráno zneklidní kvůli telefonátu od své advokátky, která má na starosti kauzu proti Kamilovi. Nutně se chce sejít a Viky netuší, co může být tak důležité. Petr nemá také nejlepší start do nového dne. Ilonka ho hned v kuchyni upozorní na článek v bulváru, kde se stal hvězdou dne. Nevěřícně zírá na fotografii ze studentských let, na které je s Markétou a s kamarádem, ze kterého se nakonec stal mafián. A noviny ho opravdu nešetří a poukazují na to, že se soudce kamarádí s „kmotrem“.

Danuše hned upozorňuje Petra, že za tím bude Markéta, ale on jako vždy nevěří, že by zašla až tak daleko. Vůbec se uměle vyvolanou a nesmyslnou aférou nechce zabývat, ale nakonec bude muset problém řešit.

Advokátka Adamcová Viktorii informuje, že situace s její žalobou se změnila, případ dostal jiný soudce a pravděpodobnost, že by se žalobou na Kamila uspěla je mizivá. Radí ji, aby zvolila mimosoudní vyrovnání, které ji Kamil nabídl.

To se zdá Viky podezřelé, a nakonec i Danuše a Petr se podivují nad advokátčiným jednáním. Na všechny to působí, že se nechala uplatit. Viky se podle instrukcí snaží na další schůzce dopátrat, co za změnou chování Adamcové je, a nakonec je definitivně přesvědčená o její špinavé hře a ukončí spolupráci.

To ještě netuší, že se brzy sejde s rodiči Kamila, kteří ji nabídnou skvělé pracovní místo v designerské firmě, pokud stáhne žalobu na jejich syna. Podlehne mladá žena tak velkému pokušení? Přece jen by to byla práce snů, a navíc s příchodem dítěte se jí bude hodit každá koruna.

Tentokrát se Sid zaměřila na želvy, odmítá ale uvěřit, že by byl Adam zapletený v nelegálních obchodech

Sid už je protřelý detektiv, a tak ani nikoho nepřekvapí, že je na stopě dalšímu nelegálnímu obchodování, tentokrát s želvami. Jenže je to složitější. Želvy, které mají být údajně z jejich zoo, mají v dokladech podpis Adama. Sid je z toho zmatená a když se o želvách zmíní Adamovi a prodejce zvířat nepřijde na schůzku, neví, co si m o Adamovi myslet. A vůbec netuší, komu může v zoo věřit, aby se mu svěřila. Něco však udělat musí.

Mejdan s překvapením

Roklovi, zdroj: FTP Prima

Hodně zábavy si užijí hosté na křestu nové detektivky, který Roklová připravila pro manžela. S vidinou nudného večírku se její synové rozhodnou přinést na křest trochu zábavy a pomůže jim v tom Adélka, která uprostřed večírku sehraje vlastní smrt. Vtípek Marka a Vojty tak přítomné hosty opravdu vyděsí a Karel Rokl vypadá, že dostane infarkt. Nudná akce se tak nakonec k překvapení všech promění v zábavnou hru na odhalení pachatele.

Petr už pochopil, co dokáže zhrzená Markéta

Hrdinou okamžiku se ovšem stává Petr, který po dalším zveřejněném článku konečně pochopí, že Břéťa a matka říkají pravdu a vše je dílem Markéty. Ta se mu dokonce s úsměvem na rtech přiznává a je na sebe hrdá. Dlouho se ale neraduje. Petr je dost chytrý a zkušený, aby věděl, jak s bulvárním plátkem naložit a vypadá to, že tuto bitvu s Markétou vyhrál. Co ale vymyslí příště?

Zdroj článku: