ZOO a nové události právě přichází: Markéta je znovu ponížená a tentokrát už odhodila zábrany a touží po pomstě

ZOO a nové události právě přichází: Markéta je znovu ponížená a tentokrát už odhodila zábrany a touží po pomstě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Policie se snaží rozluštit případ falešných dokladů k papouškům, ale Sid zjišťuje, že bude muset dělat práci za ně, protože případ je mnohem větší, než policie připouští. Poradit si musí i Viky. Petr dostal geniální nápad odletět za Alex do L. A., čemuž musí za každou cenu zabránit.

Viky je každé ráno stále kyselejší a tentokrát na tom ani Sid není nejlépe. Její zvířecí podnájemníci řvou každou noc a nenechají je vyspat. To ještě netuší, že k nim do bytu co nevidět vtrhnou rozzuření sousedé, kteří slyší ptáky i u sebe v bytě a Sid konečně chápe, že musí najít pro papoušky nový domov, než bude situace dramatická.

Markéta se rozhodla získat Petra zpět přes děti, a tak je zahrnula dárky. Všichni vidí, co dělá, samozřejmě až na Petra. Dokonce mu nepřijde divné, když mu přinese oběd do práce nebo když se zastaví u něj doma, protože hledá nějaký ztracený spis. Petr to naivně považuje za projev přátelství a nikdo ho nedokáže přesvědčit, že je prohnaná Markéta na lovu a on je její vyhlédnutou kořistí. Zase.

Není to ale jediná věc, nad kterou Ilonka a Danuše kroutí hlavou. Petr se totiž zmíní, že Viky chodí s Markem. Obě dámy, které ví, jak to Viky s Petrem má, nevěří svým uším a nechápou, proč si mladá chůva pořád tak komplikuje život a vymýšlí věci, které ji rozhodně neposunou blíž k Petrovu srdci.

Fiktivní přítel nebude pro Viky jediným problémem. Cestu jí opět zkřížil Kamil a hraje na Viky divadlo tak okatě, že ho hned prokoukne. Jen si musí rozmyslet, jak tuto špatnou životní zkušenost vyřešit konečně definitivně.

Viky využívá návštěvy Marka a vyrábí falešné svatební fotky Alex, aby odradila Petra od dalšího pátrání po jeho vysněné životní lásce. Ten nakonec končí s Břéťou v baru, a kromě splínu zapíjí „konec jedné éry“. Měl opravdu příšerné odpoledne. Nejprve mu Alex poslala fotky se vzkazem, že je vdaná a užívá si to a když přišel domů, našel doma Markétu, která se právě navážela do Ilonky a vyhrožovala jí, že až se opět vrátí k Petrovi, rázně s ní zatočí, protože to měla udělat už dávno.

Konečně i Petrovi došlo, že všichni kolem něj mu o Markétě říkali pravdu a je to falešná a vypočítavá mrcha, které málem znovu naletěl.

A zatímco Petr zapíjí žal, o kus dál Marek prožívá nádherný večer s Adélkou, kterou pozval na večeři. Kdyby nebyl Petr tak soustředěný na své problémy, nejspíš by mu bylo divné, proč Marek může na mladé sekretářce nechat oči.

Marek v baru, zdroj : FTV Prima
Zdroj článku: