Zlatá labuť: Gruberová konečně porodila, ale velitel Prahy se vytouženého syna nedočkal

Zlatá labuť: Gruberová konečně porodila, ale velitel Prahy se vytouženého syna nedočkal
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Irena posílá syny s Rudolfem na hory. Má o ně strach a netuší, co se Gruberovi honí hlavou. Jeho dcery se sice našly v pořádku, ale on nepřestane pátrat po tom, kdo je unesl, aby ho vystrašil. A chce se pomstít.

Lukáš vidí, že se Petr trápí, a rád by ho nějak povzbudil. Nakonec se mu švagr svěří, že dostal z Francie zprávu, že Bára zemřela při pokusu o přechod hranice. Lukáš na chvíli pochybuje o pravosti zprávy a nevylučuje možnost, že by za ní mohla být zase Irena, aby bratra trochu rozladila. Jenže Petr ho ujišťuje, že informaci má od Toni, které nemá důvod nevěřit.

Dita a Lukáš
Dita a Lukáš | Zdroj: TV Nova

Alena živá a volná

Alena se objevila zpět v obchodě. Gruber ji prý vzal k lékaři, aby se přesvědčil, že nelže. Chce po ní, aby zmizela. Nechce dítě a nechce ji vídat v Labuti. Irena na ni naléhá, aby šla na potrat a odjela zpět k rodičům. Jenže Alena už má dost toho, že jí každý říká, co má dělat. Jenom s babi se cítí dobře, když se jí svěřuje. A dobrácká žena jí nabízí trvalou pomoc. Peněz je sice málo, ale nějak se to udělá.

Toni nabízí Aleně znovu rekvalifikační kurs na sekretářku. Byla by šest týdnů pryč a nikdo neví, co bude za šest týdnů. Měla by čas o svém životě přemýšlet. Jenže ani takové řešení se prodavačce moc nelíbí.

Láska si najde místo i v těžké době

V pochmurné době jsou v obchodě jen dva páry, které si užívají chvilky štěstí. Valerie a Mach si konečně ujasnili, že se mají rádi. A Lukáš našel v prodavačce Ditě příjemnou společnici, se kterou se může smát.

Mach a Horká
Mach a Horká | Zdroj: TV Nova

Toni u Petra získává důvěru, ale její náznaky zatím zůstávají bez odezvy

Petr sice dostává od Toni jasné signály, ale je příliš smutný kvůli Báře. Navíc mu rodiče Markéty chtějí úplně vzít syna. Toni ho podporuje, aby o potomka bojoval. V těžké době jsou děti nadějí, že jednou bude zase lépe.

Všechno je špatně

Peklo nastane v okamžiku, kdy Gruberová zahlédne v Labuti Alenu. Ta jí vmete do tváře, že čeká s jejím manželem dítě a že se o to rozhodně neprosila. Gruberovou to rozruší a následně musí do porodnice. Chtěla sice rodit v Německu, ale na cestu už nebyl čas.

Gruber jde hned zapíjet syna. Na třetí pokus to už přece musí vyjít! Jenže Gruberová porodí mrtvou dceru. A někdo to pěkně schytá! Alena ji rozrušila, doktorka Schneiderová jí zase chvíli před porodem tvrdila, že je dítě v pořádku.

V době, kdy se Gruber dusí vztekem, se Alena potká s Jakubem, a i přes nepěkné události, které spolu zažili, jdou nakonec do kina na Kristiána.

Týden do další epizody bude pěkně dlouhý. Gruberová přijde za Alenou, která je stále a úplně bez logiky a rozumu v Labuti. Němka jí začne vyhrožovat, že ani ona nebude mít dítě. A padne vystřel.

Zdroje článku: