Záporáci seriálu Ulice. Mastný nebo Havelka?

Záporáci seriálu Ulice. Mastný nebo Havelka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Co by to byl za děj seriálu, kdyby všichni herci hráli příjemnou a milou postavu, která se nesnaží udělat druhému ze života peklo? V každém ději, stejně tak jako v životě, musí být nějaký ten záporák, aby dodal tomu všemu nějakou jiskru.

Radek Mastný

Radek Mastný byl svého času i starosta a tato role mu i docela slušela. V seriálu Ulice se Radek Mastný, kterého hraje Pavel Novotný, zrovna často nevyskytuje, za to v něm ale působí velmi dlouho. Mastný se snažil vytlačit pryč Lumíra, a to včetně jeho pekárny. Neustále vymýšlel záludné kroky, jak by se mu to mohlo podařit. V současnosti se jejích hádky uklidnily a Mastný aktuálně řeší jiné problémy, takže o Lumíra nebo jeho rodinu nejeví žádný zájem.

Robin Havelka

Pan Havelka byl šéf Klímy z banky, ve které pracoval. Klíma do banky přešel z pobočky v Liberci ve vidině lepších zítřků. Se svým dobrým přítelem a zároveň nadřízeným měli tvořit dvojici, avšak jeho šéf dostal záhy lepší nabídku, a tak tuto funkci převzal mladý Robin Havelka, který je velmi iniciativní.

Klíma se stal obětí bossingu, kdy mu jeho šéf dával za vinu každou menší chybičku, choval se arogantně, ponižoval ho. Takového šéfa by asi nechtěl nikdo. Naštěstí díky jeho kolegyni se mu na něj podařilo ušít past a nahrát jeho nevhodné chování, což ho nakonec i stálo místo. 

 Jak sami vidíte, negativní postavy dodávají ději potřebnou jiskru, bez nich by to totiž nebylo ono. A co teprve ten pocit, když se podaří toho největšího záporáka ze seriálu odstranit? Jistě k nezaplacení!

Zdroj článku: