Špetka zajímavostí, které postupně přichází o pokračování Ordinace v růžové zahradě

Špetka zajímavostí, které postupně přichází o pokračování Ordinace v růžové zahradě
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nova se hodně snaží nalákat diváky na další sérii oblíbeného seriálu, a tak pouští do světa drobné střípky toho, co diváky čeká v nových dílech. Hodně zmatku je kolem Petra Rychlého. Už před časem se objevila informace se záběry ze scénáře, kde byla postava Čestmíra chodícího po bytě.

Jak to tedy je?

V ukázkách se vrací Čestmír do svého bytu, a tak trochu straší ve snu Alenu.

Na stránkách Novy stojí tento úryvek z děje:

„Proč nespíš?“ Otázka, kterou Alena Mázlová (Michaela Badinková) rozhodně nečeká. Zazní totiž z úst jejího manžela Čestmíra, který byl před několika měsíci po útoku drogového kartelu v Mexiku, kam odjel na lékařskou misi, prohlášen za mrtvého. Je to skutečnost? Nebo se to Aleně jen zdá? A co bude dál? Alenu pronásledují neodbytné otázky. Zdálo se, že s medikem Ondřejem (Jiří Böhm) konečně našla štěstí a jejich lásce nic nebrání. Jenže stíny minulosti jsou živější, než by si přála. A tato nečekaná Čestmírova „návštěva“ v její ložnici je teprve jen začátek…

Je tedy zřejmé, že Petr Rychlý bude duch, který si svou ženu asi pěkně vychutná. Jak uvádí kreativní producentka seriálu Simona Matásková, diváci stále vyžadují, aby se Mázl vrátil, a tak alespoň v této trochu divné podobě bude stále v seriálu přítomen a osvěží děj. Duch by měl být plnohodnotnou postavou, takže Alena se má asi na co těšit.

Malá vzpomínka na Čestmíra, zdroj: TV Nova

Žádost o ruku

V další ukázce je záběr na místnost, kde se učí Bianka s Dominikou. Bianka je hodně zamyšlená a hraje si s telefonem, kde si prohlíží nějakého kluka. To vypadá na novou lásku a možná se objeví další postava. Dominika je hodně nervózní, že její kamarádka trochu fláká učení. Když přijde Ondra, obě medičky jsou nedočkavé na novinky, které přináší. Ondra byl žádat o ruku a uspěl.

Jak to vypadá, bude v bytě u Aleny velká sranda, pokud tam bude žít s oficiálním snoubencem a do toho se jí bude zjevovat ve snech manžel. Mohlo by tam být trochu těsno.

(Nakonec, ještě stále se nikde jeho ostatky neobjevily.)

Zdroje článku: