Will Smith se vrací po 30 letech na televizní obrazovky. K rebootu Fresh Prince jej inspiroval oblíbený youtuber

Will Smith se vrací po 30 letech na televizní obrazovky. K rebootu Fresh Prince jej inspiroval oblíbený youtuber
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Před 30 lety se vysílala první epizoda sitcomu „Fresh Prince of Bel-Air“. Díky tomuto seriálu se na celém světě proslavil herec, komik a zpěvák Will Smith. Letos se má natočit remake a skoro všichni účinkující se vrátí před kameru.

Nový Fresh Prince – komedii nečekejte

Will Smith se rozhodl natočit remake až poté, co viděl trailer od youtubera Morgana Coopera. Cooper produkoval trailer na dramatický seriál točící se kolem nepochopeného chlapce, který byl vytržen z domova a rodiny, aby vyrostl se svými bohatými příbuznými. Tam se ale cítí jako outsider.

Tento trailer má několik milionů zhlédnutí a jedním z diváků byl právě Will Smith. Video ho natolik nadchlo, že neprodleně začal s plánováním a produkcí nového Fresh Prince seriálu. Nejspíše bude i jeho verze spíše dramatická než veselá. Morgan Cooper se tvorby seriálu také zúčastní. Společně se rozhodli pojmenovat nový seriál „Bel Air“.

Koho v seriálu uvidíme?

Podle fotky na Instagramu se veřejnost již dozvěděla, že se takřka všichni herci z minulého seriálu objeví i v novém. Sluha Geoffrey, teta Vivian, Hillary a Ashley, a dokonce nejlepší Willův kámoš Jazz. Samozřejmě nesmí chybět hyperaktivní a až moc často šťastně tančící Carlton, jehož specifický tanec na píseň „It´s not unusual“ se proslavil na celém světě.

Jedině strýc Phil bude v novém seriálu chybět, představitel James Avery bohužel zemřel roku 2013.

Nový seriál Bel Air se bude nejspíše vysílat na podzim 2021.