Vzniká seriál She-Hulk. Tvůrci odtajnili, kdo se v něm objeví

Vzniká seriál She-Hulk. Tvůrci odtajnili, kdo se v něm objeví
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Milovníci marvelovek se mohou těšit na další nášup dobrodružné podívané. Na nový seriál se budeme moci těšit už za několik měsíců. Prozatím filmaři odtajnili, kdo si zahraje hlavní roli v připravovaném projektu.

Ke svým schopnostem přišla pomocí transfuze

Nový projekt She-Hulk představí komiksovou postavu Jennifer Walters. Ta je sestřenicí a právničkou Bruce Bannera, kterého všichni dobře známe jako Hulka. Jak přišla ke svým schopnostem? Stalo se tak při transfuzi, kdy přijala právě krev svého bratrance. Oproti němu se ale Jennifer liší v jedné podstatné věci – dokáže si totiž zachovat svou chytrost i osobnost i ve chvíli, kdy čelí zelenému vzteku. Budeme se tak moci těšit na úplně nové pojetí hlavní hrdinky.

Do projektu se zapojila silná jména

Marvelovka na nový počin nalákala silná jména. O režii se postará Kat Coiro. Ta stojí za snímky Smrt nás spojí, Muž na míru nebo Idiots. Režírovala i projekty Florida Girls a Single Parents. Ještě zvučnější jméno se pak objevilo na pozici scénáristky: tou se totiž stala Jessica Gao. I díky ní vznikly televizní seriály Kung Fu Panda, Silicon Valley, Rick a Morty nebo loňský Corporate.

Představena byla hlavní herečka

Asi nejočekávanější informací pak byla pozice hlavní herečky. Kdo tedy ztvární postavu Jennifer Walters? Bude to kanadská rodačka ze Saskatchewanu, Tatiana Maslany. Tato čtyřiatřicetiletá herečka má na kontě nominaci na Zlatý glóbus za nejlepší herecký výkon v dramatickém seriálu Orphan Black. Letos se představila i v seriálu Perry Mason - a v loňském roce jste ji mohli zaznamenat v seriálu 3 mimo: Příběhy z Arkádie.

Na platformě Disney+ bychom se nového seriálu mohli dočkat za několik měsíců. Zřejmě to ale vypadá, že během příštího roku se již do vysílání nedostane a objeví se až v roce 2022.