Vysoký a kapku ostýchavý Dean, přítel Rory z Gilmorových děvčat, už pár sezón „loví duchy“ a vyrostl z něj náramný fešák

Vysoký a kapku ostýchavý Dean, přítel Rory z Gilmorových děvčat, už pár sezón „loví duchy“ a vyrostl z něj náramný fešák
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V seriálu Gilmorova děvčata, který vypráví především o silném vztahu matky a dcery, se objevila celá řada dalších skvělých postav, kterým seriál výrazně ovlivnil kariéru i osobní život. Vzpomínáte si ještě na prvního kluka Rory?

Role, která Jaredovi přinesla dobrý rozjezd herecké kariéry

Nezapomenutelnou první láskou Rory Gilmorové byl Dean Forester, kterého ztvárnil Jared Padalecki, a který oslavil minulý měsíc 38 let.

V seriálu „o Gilmorkách“ si Dean získal lásku Rory svým charakterem hodného a slušného kamaráda a byl sympatický i Lorelai, mámě Rory. Ta dohlížela, aby dcera neopakovala její vlastní chyby a šla studovat, k čemuž chytrá Rory měla všechny předpoklady.

Čtěte také: Jak vypadají Lorelai a Rory ze seriálu Gilmorova děvčata 20 let od natáčení?

V seriálu to vypadalo, že Rory a Dean jsou si souzeni, ale dětská láska začala mít trhliny v okamžiku, kdy se na scéně zjevil rebel Jess Mariano, synovec místního majitele bistra Luka. Dean se nakonec ožení se spolužačkou Lindsay a Rory si jde za svým snem a pokračuje ve studiích. Jejich cesty se ještě znovu protnou, bude to právě ženatý Dean, se kterým prožije Rory první milostné dobrodružství.

Nové příležitosti

Dean se za čas ze seriálu ztratil, protože se Jared touto rolí hodně zviditelnil a další pracovní příležitosti na sebe nenechaly dlouho čekat. V roce 2020 si zahrál ve filmu „Já a táta“, další rok ho čekala práce v televizním filmu „Prsten věčného mládí“, v roce 2004 dostal roli ve filmu „Let Fénixe“ a stejný rok se objevil ve filmu se sestrami Olsenovými „Jeden den v New Yorku“.

„Supernatural“

Rok 2005 je pro Jareda hodně významný. Dostává šanci ve snímku „Dům voskových figurín“, kde se potkává s hercem, který ztvárnil v Gilmorkách roli Logana. Začátkem roku se také rozjíždí veliký projekt k zahájení seriálu „Supernatural“, který je u nás známý jako „Lovci duchů“. Jednu ze dvou hlavních rolí nakonec dostal Jared. Podmínkou pro roli bylo také uvolnění z ostatních projektů, takže se herec soustředil na nový seriál. Natočilo se 15 řad, celkem 320 dílů. V češtině mohli diváci u nás zhlédnout na TV Prima 6 řad.

Jareda ovšem tento seriál ovlivnil i jinak. Během natáčení se sblížil s půvabnou Genevieve, kterou si před deseti lety vzal a pár spolu vychovává tři děti.

Mrkněte do galerie, jak to dnes seriálovému Deanovi sluší.