Výměna manželek: Co uvidíte v dalším pokračování (6.díl)

Výměna manželek: Co uvidíte v dalším pokračování (6.díl)
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Viktorku (28) musí bolet svaly v obličeji, jak se pořád usmívá. Být líná bordelářka a vydávat to za životní styl, je poměrně originální řešení. Proč umýt nádobí, když si může posedět venku a natírat kameny. Proč se mýt, když špína posiluje imunitu.

Další výměna manželek nebyla nijak dramatická a obě domácnosti fungují, i když v naprosto odlišném stylu. Vypadalo to, že jsou všichni spokojení, ale rozhodně to bylo zajímavé srovnání.

Viktorka a Matyáš žijí v chatičce a bez automobilu. Dvě děti, které mají, nevychovávají, ale nechávají růst. Když je doma nepořádek, tráví dny venku na zahrádce u chatky a na terase. Matyáš je stejně bezstarostný jako Viktorka, a tak je jim spolu dobře. Nic neřeší, protože vše v jejich životě je v pořádku. Vlastně spokojenost z nich před kamerami doslova stříkala. Jedí kytky, co jim rostou u chatky, a vybírají popelnice u supermarketu, aby omezili plýtvání jídlem. To je jedna z jejich životních priorit. Proto konzumují vše, a to bez ohledu na to, zda je to staré a jak to voní.

Výměna manželek, Zdroj: Archiv / TV Nova

 

Andrea (26), manželka na výměně, tak zažila zajímavých deset dní, které trávila tím, že seškrabovala špínu v domě a měnila chlívek v domov. Nestěžovala si a vlastně se i bavila. Jediné, co jí trochu vadilo, byla skutečnost, že mateřské mléko pro mladší z dětí, které měla mít od Viktorky na celých 10 dní, došlo už druhý den. Viktorka to nějak špatně spočítala. Asi neměla čas tu jedinou věc, která byla dost důležitá, udělat.

V druhé domácnosti zkoušel Tomáš naučit Viktorku (vlastnící řidičák) řídit auto, ale vzdal to. Byla to dost nebezpečná jízda a dítě by jí do auta nesvěřil. Taky mu nebylo úplně jedno, že to doma začalo být poněkud neobyvatelné.

Bylo moc pěkně, a to Viktorka neuklízí a je venku.

Na druhou stranu si alespoň vyzkoušel, co dělá Andrea naprosto samozřejmě. A šlo mu to. Jen byl za těch deset dní trochu unavený.

Každý tak z výměny něco získal. Tomáš pochopil, že by měl práci ženy ocenit, Andrea se trochu pobavila s Matyášem, který je hodné free. A Matyáš s Viktorkou přišli k pěkně vygruntované chatičce, aniž by si museli zaplatit úklid nebo se trochu zapojit.

 

Zdroj:

  • autorský článek