Výchovné taktiky a mateřské tipy některých hvězd, které vás určitě překvapí

Výchovné taktiky a mateřské tipy některých hvězd, které vás určitě překvapí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Mít za mámu hollywoodskou herečku asi nebude takový med, jak si asi mnozí představujeme, zároveň nad některými metodami zůstává stát rozum. Kdo odstřihnul své děti od sociálních sítí a kdo bez problémů kojil až do šestého roku dítěte?

Kristen Bell zamykala děti v pokoji

Uspat ratolesti je občas velice složité, své o tom ví i Kristen Bell, která si s nezbedným dítětem poradila trochu nekompromisním způsobem. Svou dceru zkrátka zamkla v pokojíčku, stála s partnerem venku, dceru přes dveře ujišťovali, že jsou u ní a že ji milují, ale teď je zkrátka čas jít spát a že si budou povídat zase ráno. Poté, co malá usnula, se dveře samozřejmě odemkly.

Heidi Klum dává úplatky

Modelka a herečka si zakládá na zdravém životním stylu a přirozeně tak vede své děti stejným směrem. Když ale přišly znechucené výrazy při pohledu na další ranní smoothie, rozhodla se dávat 1 dolar za každý vypitý drink. 

U Smithů pravidla neexistují

William a Jada Smith spolu mají 2 děti, které se od útlého věku učily starat samy o sebe, což je taky zvláštní výchovná metoda. Podle všeho se měly děti naučit brát zodpovědnost za své skutky a osamostatnit se. To, co se jim za den stalo, pak konzultovali s rodiči s tím, že nemůžou dostat žádný negativní feedback.

Alanis Morissette neuměla přestat kojit

Pamatujete si na scénu z Game of Thrones, kdy Lysa Arryn kojila svého syna do jeho 8 let? Tak nějak podobně to vypadalo u známé zpěvačky doma, která nechala své děti rozhodnout, kdy chtějí přestat s kojením.

Kate Winslet zakázala sociální sítě

Podle hvězdné herečky mají sociální sítě obrovský vliv na vnímání sebe samého, což může být v případě dětí a teenagerů obrovský problém. Proto jsou u ní doma všechny sociální sítě pasé.

 

Zdroje: