Vrátí se Mirek ještě někdy do života Magdy?

Vrátí se Mirek ještě někdy do života Magdy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Místo svatby přišel rozchod. Mirek se teď musí cítit jako pořádný hlupák. Zatímco fyzicky byla s ním, v myšlenkách byla Magda s Prokopem, s jeho dobrým kamarádem. Určitě o nich vědělo i širší okolí. Jen Mirek byl do Magdy natolik zamilovaný, že ohleduplně přecházel její časté změny nálad a pocity nejistoty.

Kdyby se Mirek k Magdě vrátil, přišel by nevhod

Kdyby se Mirek k Magdě vrátil, připravil by pro sebe další zklamání. Minimálně by se měl před svým příchodem s dostatečným předstihem ohlásit, protože jinak je docela možné, že Magdu s Prokopem načapá v posteli. Tam se totiž oba společně rozhodli překonávat smutek ze ztráty Mirka. Mirek ale zas není až takový hlupák, že by se k Magdě vracel. Dostatečnou zprávu mu nejspíš podala jeho matka, která už Magdu s Prokopem načapala. Když jí totiž nečekaně přišla říct, že je Mirek ochotný se s Magdou sejít, našla u ní v bytě Prokopa s vínem v ruce. Zbytek, ačkoliv tady to bylo ještě nevinné, si sama domyslela. A protože má svého syna Mirka určitě velmi ráda, rozhovor s Magdou mu nakonec vymluvila. 

Magda už tvoří nový pár s Prokopem, Zdroj: TV Nova

„Kdy se stalo, že se stesk po Mirkovi přelil ve vášeň k Prokopovi? Nejspíš to tam bylo pořád a Mirek Magdě jen uvolnil cestu.“

Po Mirkovi zbyla Magdě jen hořká vzpomínka 

Vzhledem k tomu, jak rychle Magda s Prokopem začala chodit, je Mirek pro ni nejspíš už uzavřenou kapitolou. Kapitolou, kterou klidně mohli přeskočit a Mirka ušetřit. Už předtím to mezi Prokopem a Magdou jiskřilo. Magda se ve vztahu s Mirkem pořád musela přesvědčovat o tom, že ho miluje. Mirek Magdu zahrnoval láskou, péčí a pozorností. Co by jiné ženy za to daly? Jenže kdo chce víc, nemá nic. Není totiž vůbec zaručené, že to Magdě s Prokopem bude klapat. Co když je mezi nimi jen chemie, ale pro praktický život jsou ti dva nepoužitelní? Uvidíme. 

Zdroj článku:
  • Autorský text