Vladimír Polívka ze Slunečné měl být Jankem, na seriál však neměl čas!

Vladimír Polívka ze Slunečné měl být Jankem, na seriál však neměl čas!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve Slunečné si zahrálo mnoho hvězd, například i Vladimír Polívka, který se v seriálu objevil jen krátce. Přitom původně měl hrát hlavní roli. Z důvodu časově náročného natáčení Slunečné však musel nabídku s díky odmítnout.

Pro Slunečnou ve svém diáři už nenašel místo

Vladimír Polívka je natolik pracovně vytížený, že odmítl roli, kvůli které by většina herců vraždila.

Jednoduše na ni neměl čas. Konkrétně se jednalo o roli Janka – hlavního představitele seriálu Slunečná.

Role Janka Linharta, který se zamiluje do Týny Popelkové byla původně nabídnuta Vladimíru Polívkovi. Marek Lambora, který Janka nakonec ztvárnil, tedy za roli částečně vděčí i Vladimírovi a jeho nabitému programu.

Někomu se může zdát Vladimírovo odmítnutí tak luxusní role jako pohrdání nad nekonečnými televizními seriály. To však Vladimír odmítá. Částečně však připouští, že by nikdy nedopustil, aby jej hraní v nekonečném seriálu zaškatulkovalo pouze do jedné jediné role. Odmítnutí role tedy připisuje hlavně svému velkému pracovnímu vytížení.

Druhá Šance zahrát si ve Slunečné

I proto byl nesmírně potěšený, když se na něj tvůrci seriálu obrátili podruhé s poněkud menší rolí specialisty na umělé oplodnění MUDr. Lukáše Vernera. Ten do seriálu vstupuje společně i s Denisou Nesvačilovou, se kterou zamíchají s dosavadní dějovou linkou.

Tuto roli už mohl Vladimír přijmout, protože už nebyla tak časově náročná, navíc Vladimír už předem věděl, že má jeho postava předem vymezený čas, po kterém v seriálu skončí a bude se moci věnovat dalším svým projektům.

Na natáčení vzpomíná velmi rád 

Na natáčení Slunečné vzpomíná Vladimír Polívka s úsměvem na tváři. Celý kolektiv jej prý velmi dobře přijal, a proto se mohl naplno soustředit na svou práci. Dokonce se mu během natáčení Slunečné rozvinula krátkodobá paměť. Herec přiznal, že natáčení Slunečné pro něj bylo velmi odlišné od dosavadních natáčecích zkušeností. Na rozdíl od ostatního natáčení, kde měl vždy dostatek času na přípravu, bylo natáčení Slunečné mnohem dynamičtější a improvizovanější.

Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Kdyby nehrál, sjížděl by Vladimír Polívka zasněžené svahy spolu s Ester Ledeckou 

Vladimír Polívka je velmi alergický na předhazovanou protekci, je si však vědom, že jako syn slavného herce Bolka Polívky a jeho dřívější manželky Chantal Poullain se předsudkům nevyhne.

Co by dělal, kdyby se neobjevoval na televizních obrazovkách? Bezesporu by sjížděl zasněžené vrcholky hor na snowboardu. Snowboard byl pro Vladimíra velkou vášní, a i když na něj teď nemá dostatek času, sem tam se rozhodne na snowboardu v horách prostě vypnout. Dříve se mu věnoval na soutěžní úrovni, kdy svahy sjížděl spolu s Ester Ledeckou.

Zdroj: