Veselé Vánoce přeje Ulice: Komu málem shořely vánoční dárky a jak dopadl mazlíček, který snědl celou kapří hlavu i s očima?

Veselé Vánoce přeje Ulice: Komu málem shořely vánoční dárky a jak dopadl mazlíček, který snědl celou kapří hlavu i s očima?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Na Štědrý den se diváci konečně dočkají. V 17:00 na ně totiž z televizních obrazovek dýchne ta pravá vánoční seriálová atmosféra díky speciálnímu svátečnímu dílu Ulice. Budou mít tak možnost kochat se Vánocemi u Marečků i Nyklů a také nečekaným společným setkáním s Kateřinou.

Občas se totiž Štědrý večer nevyvede úplně podle představ. To však neznamená, že není na co krásného vzpomínat. S takovými vzpomínkami se podělili i herci z Ulice

Představitel Kryštofa Marečka, herec Kryštof Rímský rád vzpomíná na dobu, kdy byl ještě dítětem a kdy úmyslně neměli doma televizi. Zato vlastnili gramofon, a tak jednou Kryštof našel pod stromečkem gramofonovou desku Fimfárum od Jana Wericha. Dodnes to má v paměti jako nejkrásnější období. To ženu chtěl překvapit jízdním kolem, ale tento dárek se mu vůbec nepovedl, protože ho jeho manželka přijala tak, že jí tím chce Kryštof říct, že má zhubnout a dotklo se jí to. Kryštof by měl možná výběr vánočního dárku nechat přímo na ní, ať si nadělí to, co jí skutečně udělá radost. Kryštof Rímský není jediným představitelem Ulice, kterému se sice na Vánoce něco nepovedlo, díky tomu však má o čem vyprávět a čemu se zasmát.

 

Takové Martině Randové Mínuška, což je její fenka, snědla celou rybí hlavu i s očima a pak měla ona i její panička bujarou noc. Nejprve byla psí dáma přeplněná elánem a nebyla k zastavení, šťastně se převalovala sem a tam na zemi, později se však její energie přeměnila na zažívací potíže. Martina tak strávila mnoho času o Vánocích nejen u stromečku, ale také povinně venku v noci na čerstvém vzduchu.

Prskavky a propálený koberec. To jsou věčné a vděčné příběhy. V tu chvíli, kdy hořící prskavka padá na zem a koberec začne plápolat, nemáte úplně ty nejveselejší představy. Když však všechno dobře dopadne, vypálená černá památka v koberci vám doslova zůstane navždy a každý rok si pak v kruhu rodinném tuto příhodu s úsměvem připomenete, pokud tedy koberec nevyměníte. Na jeden takový dědečkův si vzpomněla Karolína Lipowská, představitelka Anežky Klímové.

To Hana Holišová a její rodina povýšila zapálenou prskavku na ničitele nejen koberce, ale všeho, co se nacházelo kolem. Začalo to u nich stromečkem a odnesly to dokonce i dárky. Hana si tenkrát moc přála jeden kousek oblečení, který však padl za oběť požáru také. Naštěstí ne úplně, takže se její babička snažila ho zachránit a pozašívala ho tak, aby ho Hana mohla ještě obléknout. 

 

Zdroj: