Postavy z Ulice, které strávily nějaký čas ve vězení – pamatujete si je nebo už se na ně zapomnělo?

Postavy z Ulice, které strávily nějaký čas ve vězení – pamatujete si je nebo už se na ně zapomnělo?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každý z nás udělá někdy něco špatného. Které postavy to ale přehnaly natolik, že musely strávit nějaký čas ve vězení? Pojďme se podívat na kriminálníky seriálu Ulice.

Bedřich Liška

Bývalý manžel Aničky, společně adoptovali Františka, který vyrůstal u narkomanky a bývalé partnerky Bedřicha – Zuzany Hrubé. Byl uvězněn za napadení. Živí se jako truhlář. S Ladou má dcerku. V poslední době se ale potýká se zdravotními problémy, chce odjet na čas do Vietnamu. Podaří se mu vycestovat a vyčistit si hlavu?

Vladimír Kukačka

Velký nápadník Jitky Farské, ale zároveň přítel rodiny Farských. Svou lásku dlouho tajil, miloval ji, s čímž se jí později i přiznal. Láska nabírala velké obrátky. Jitka se dlouho rozmýšlela, komu dát přednost, až nakonec přebrala. Kvůli zjištění, že má její manžel nemanželského syna Jakuba, se rozhodla pro Vladimíra. Ze začátku bylo vše zalité láskou, na svět se dívala růžovými brýlemi, ale po nějaké době zjistili, že jim to neklape. Vladimír Jitce neustále volal, psal, sledoval ji na každém kroku. Díky stalkingu se dostal do vězení.

Antonín Benda alias Tony

Ve vězení strávil několik let, jelikož obchodoval s Josefem Pavlicou. Poté začal pracovat v Coolně, kterou si díky výhře peněz koupil. Je to bývalý manžel Dagmar Stránské, o jejíž děti se občas staral. Nyní seká latinu a chová se čestně, funguje bez problému. Do života mu vkročila přítelkyně Dominika, se kterou má malou dceru Toničku.

Mára?

Věrní fanoušci si určitě všimli, že to v Márově rodině pěkně bublá. Zamotal se do obchodování s cigaretami, vložil do toho nějaké peníze, půjčil si, ale najednou je toho moc a už to nezvládá. Jednoho dne se u něj objeví policie, což je pro jeho manželku Karlu jakožto policistku velké a zdrcující překvapení. Skončí ve vězení nebo díky spolupráci dostane podmínku?

Novopečená maminka Ája

Mezi diváky spíš neoblíbená postava, která si vymyslela různé lži a nástrahy kvůli tomu, aby se vyhnula vězení. Hodný Mário v ní nic špatného nevidí, i když to všichni okolo viděli, on jim ale nevěřil. Aby nemusela za mříže, otěhotněla s Máriem, což jí poradil právník. Ozve se karma nebo vše zůstane při starém?

Zdroj: