Dámy, pozor! V Ulici se budete potkávat s božským zpěvákem Pavlem Calltou. A koho si zahraje?

Dámy, pozor! V Ulici se budete potkávat s božským zpěvákem Pavlem Calltou. A koho si zahraje?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Srdce nejedné fanynky jistě zaplesá při zjištění, že se v jejím oblíbeném seriálu bude objevovat, kromě dalších známých oblíbených hrdinů, i její milovaný zpěvák, kterého by v seriálovém světě nečekala. A ne jen tak ledajaký. Tentokrát se divačky budou moct těšit při pohledu na Pavla Calltu. A nejen divačky. Jisté má své obdivovatele i v mužském světě.

Tento urostlý mladý a velmi pohledný muž s přitažlivým hlasem dočasně odloží svou kytaru a namísto ní se chopí pípy, tácu a zástěry v uliční hospodě. Kolegům, Henrymu a Pumrové, byl představen jako nový barman a číšník Jonáš, syn kamarádky nové majitelky hospody, Kateřiny Dubovské (Martina Randová). Na natáčecím place se Pavel Callta s radostí potká i se starou známou. Tou je nastávající maminka Vendula, herečka Anežka Rusevová. „Před 10 lety jsem se hlásil na DAMU a na přijímačky mě připravovala právě Anežka Rusevová, která v té době byla ve čtvrťáku. Byl jsem tenkrát do herectví hodně zapálený a dostal se do předposledního kola, ale studium nakonec nevyšlo. Přesto jsem Anežce dodnes vděčný a rád jsem ji tu po letech opět potkal,“ těší se Callta. 

Zdá se, že natočit zrzavého krasavce s bohatou pěnou půjde muzikantovi stejně tak dobře jako skládání vlastních písní a hra na kytaru. Pavlovo rodiče totiž vlastnili restauraci a on měl tu možnost naučit se točit pivo právě tam, kde v dospívání brigádničil. Sám se pak v pohostinství nějaký čas pohyboval. „Kromě toho jsem ještě před začátkem hudební kariéry založil vodácký bar a camp U Dvou bráchů na břehu Sázavy, kde jsem i sám pracoval,” citoval se zpěvák. 

Jaké další dovednosti divákům a divačkám Pavel Callta předvede, to se brzy ukáže. 

Zdroje: