Mirkův šatník nemá žádné mouchy. Sen každé ženy?

Mirkův šatník nemá žádné mouchy. Sen každé ženy?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když máte peníze, ve většině případů je to znát i na vašem šatníku. Skvělým příkladem je pro to Mirek z Ulice. Když se v seriálu objevil, všem bylo jasné, že je pro ženu dokonalá partie. Vždy mu to sluší, většinou chodí v dobře padnoucích oblecích. A když sportuje, spoléhá se jen na to nejlepší funkční oblečení a na drahé hodinky.

Mirek je snem každé ženy

Mirek je muž, který od života chce to nejlepší. Také na to tvrdě dře. S penězi je na tom více než dobře. Dokáže brát Magdu na drahé večeře, na zážitkové víkendy, aniž by to jeho peněženka nějak extra pocítila. Také jeho šatník vrní blahem. Už jste někdy Mirka v Ulici viděli nevhodně oblečeného? Ne, pokaždé mu to sluší, a to i proto, že se při výběru oblečení nedívá na cenu. Luxusní saka a košile samy o sobě vypadají dobře. Když si je pak obleče muž hezký jako Mirek, rázem se stane zbožím, na kterého se stojí fronty. Ale proč to Magda nevidí?

Mirek má nejen peníze, ale i styl. Do Magdy se ihned zamiloval. Na jeho vkus však byl Magdin šatník až příliš chudý, co se kvality týče, ale až příliš pestrý na barvy a vzory... A tak si ji oblékl podle sebe. Magda sice ztratila kus ze své osobnosti, ale s Mirkem jim to zatraceně sluší. Která ženy by si nechtěla nechat doplnit šatník? Kterákoliv... Kromě Magdy.

Veronika Čermák Macková, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Mirek Magdu zahrnuje luxusem

Z pohledu řady divaček je Magda zatraceně nevděčná, když v době příprav velkolepé svatby s Mirkem, pořád myslí na Prokopa. Mezi Prokopem a Magdou funguje zkrátka jiná chemie než mezi Magdou a Mirkem. To však neznamená, že by Magda Mirka neměla ráda. Situace ohledně svatby eskaluje a divákům nezbývá než doufat, že Magda dostane rozum a celé to neodpíská. Muže, jako je Mirek, už v životě podruhé nepotká a kdo jí zaručí štěstí s Prokopem? Na druhou stranu i Prokop to má těžké. Mirek nastavil laťku opravdu vysoko, a přesto má Prokop u Magdy šanci.

Zdroj článku:
  • Autorský text