Podpoří Mastný Gábinu v nemoci?

Podpoří Mastný Gábinu v nemoci?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina Pumrová se teď aktuálně v Ulici nachází uprostřed noční můry s názvem rakovina. Dříve si ani nepřipouštěla, že by se jí mohla smrtelná nemoc týkat, a teď ji čeká chemoterapie. Gábina doufá, že se vyléčí. Nemůže se teď ale na léčbu příliš soustředit, protože je zahlcená prací. Pomohlo by, kdyby Gábinu v nemoci podpořil také její otec, ten ale za jejími zády nachystal podraz na Hermana. 

Co udělá Gábina, až se dozví o tátově podrazu na Jirku? 

Vztahy mezi Gábinou a její tátou byly vždycky vyhrocené. O to víc se situace zhoršila, když se Gábina seznámila s Jirkou Hermanem. Ten spolupracoval na případu Radka Mastného a má tak zásluhu na tom, že za vydírání půjde Mastný do vězení. Tomu se chtěl Mastný dlouhou dobu vyhnout, a proto fingoval svůj horší zdravotní stav.

Dokonce si sehnal i neprůstřelné lékařské posudky. Jenže pak Herman viděl video, jak Mastný lyžuje se Šimonem a hned ho napadlo, že takhle by se nemocný člověk nejspíš nepohyboval. Než aby video odnesl rovnou na policii, šel Mastnému domluvit, aby se udal sám. Ten už kvůli Šimona souhlasil. Jenže do vězení se nikomu nechce, a proto Mastný začal znovu intrikovat. Oficiální cestou podal na Hermana stížnost za údajné vydírání. 

Za to, že Herman okamžitě neodevzdal video jako důkaz, mu hrozí nemalé problémy v práci. S tím Mastný počítá a doufá, že to bude stačit na to, aby nemusel nastoupit do vězení.

Gábině intriky jejího táty určitě nepomohou 

I kdyby si tímto krokem Mastný vězení oddálil, výrazně tím pohorší své dceři Gábině, které by měl být naopak nápomocný. Chová se velmi sobecky, když nevidí, jaký dobrý vliv má na Gábinu Herman. Toho si všimla už její máma a dělá vše proto, aby Mastného krotila. Ten už s vězením také tak trochu počítá. Celou noc hrál v kasinu a pak si v hospodě objednal ten nejdražší telecí steak. Jestli to mají být jeho poslední dny na svobodě, hodlá si je užít. 

Zdroj článku:
  • Autorský text