Nastěhuje se Kateřina k Lumírovi, aby s Lexíkem konečně tvořili jednu šťastnou rodinu?

Nastěhuje se Kateřina k Lumírovi, aby s Lexíkem konečně tvořili jednu šťastnou rodinu?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Lumír Nykl má obrovské štěstí, že je Kateřina tak trpělivá. Zatímco ona by vývoj jejich vztahu urychlila, on se ne a ne rozhoupat. Klacky pod nohy mu hází také jeho máma Vilma, které není hanba jít si to s Kateřinou vyříkat na rovinu. Lumír má vážně štěstí, protože i toto Kateřina přešla mávnutím rukou. 

Kdy se bude muset Ingrid stěhovat? 

Diváky teď na jazyku pálí jedna zásadní otázka: Bude se Ingrid kvůli Lumírově novému vztahu stěhovat? Nastěhuje se k němu Kateřina, aby s Lumírem a Lexíkem konečně tvořili jednu šťastnou rodinu? Nebo se budou dál scházet mimo Lumírův byt a Ingrid bude i nadále součástí jejich dějové linky?

Vždyť dříve nebo později i společenská a otevřená Kateřina ocení ve vztahu jistou intimitu. Lumírovo neustálé projednávání vztahu s Ingrid by jí mohlo vadit. Nastěhování se k Lumírovi by bylo pro Kateřinu částečně i výhodné. Od Lumíra by to neměla daleko do hospody. Koneckonců, do své zahrádky by dohlédla z Lumírova okna. Prostor nad hospodou, ve kterém aktuálně bydlí, by tak mohla uvolnit pro dalšího hosta. 

Hrozí Ingrid stěhování?, Zdroj: Pavel Gwužď/ Nextfoto

Kdyby se Kateřina k Lumírovi nastěhovala, co se docházky do práce týče, nejspíš by ani nezaznamenala rozdíl. U Lumíra by se mohla z okna dívat do své venkovní zahrádky, která tolik leží v žaludku Vilmě Nyklové.

Bydlení u Lumíra s sebou nese i časté návštěvy jeho máti 

Ovšem tam, kde jsou výhody, jsou obvykle i nevýhody. Nejinak je tomu v případě stěhování Kateřiny k Lumírovi. Co by Kateřině mohlo vadit? Samozřejmě Vilma Nyklová. Ta k Lumírovi chodí často jako do svého, aniž by se obtěžovala klepat. Takto jednou Lumíra načapala v ložnici s Ingrid, z čehož později vyvodila své závěry. Neustálá přítomnost Vilmy a její rýpání vadilo také Ingrid. 

Kateřina Dubovská by tak musela být světice, aby tohle ustála. Možná jim ale Vilma půjde sama od sebe z cesty, když se dozví, jak vážný jejich vztah je a že není cesty zpět. 

Zdroj článku:
  • Autorský text