Bára se dnes vrátí z Izraele! Po vřelém přivítání přijde ledová sprcha

Bára se dnes vrátí z Izraele! Po vřelém přivítání přijde ledová sprcha
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Po měsíci odloučení se Bára už nemohla Františka dočkat. Radostně se s ním přivítá a nechá se odvést do ložnice, kde však romantickou chvíli vystřídá nemilá zpráva – Franta se hned dalšího dne chystá odjet! Nepříjemné překvapení zastihne i Vendulu. Lumír a Kateřina šli od sebe?!

Bára je doma! Čím ji Franta naštve?

Skyler se stýská po Chrisovi a usmyslí si, že za ním vyrazí do Amsterodamu nejlépe hned v pátek – ideálně alespoň na týden. Původně se s Frantou domlouvali, že pojedou spolu, ale dnes se má vrátit Bára a on by s ní rád strávil nějaký čas. Navrhne tedy Skyler, aby odjezd nechali na pondělí, jenže ona si nedá říct. Musí naprosto nutně jet už v pátek a klidně úplně sama. Franta může přijet později. Akorát že takhle to zase nechce on, aby Skyler jezdila autobusem a on pak za ní autem, to je zbytečně komplikované.

Když se Bára objeví doma, Franta se s ní nadšeně přivítá a zatáhne ji rovnou do ložnice. Pak ale nadhodí téma Amsterodamu a docela ji naštve. Byla pryč celý měsíc a sotva se vrátí, oni musejí neprodleně za Chrisem!

Loučení s Chrisem bylo těžké. Skyler už se stýská. Zdroj: TV Nova

Vendula v šoku – táta se rozešel s Kateřinou!

Zatímco Vendula se v bistru rozplývá nad šikovností a pohlednou tváří Jirky Hložánka, Vilma ji zaskočí zprávou o tátově rozchodu s Kateřinou. Byli spolu už docela dlouho, je zvláštní, že se tak najednou rozešli a vlastně bez pořádného důvodu. Vendulku mrzí, že to takhle dopadlo – na rozdíl od Vilmy, která to samozřejmě pokládá za nejlepší možné řešení. Konečně se její syn zbaví toho zla z Děčína!

Lumír se večer odhodlá dojít až k hospodě, ale přede dveřmi se zarazí. Zvažuje, zda má vejít, a netuší, že Kateřina stojí přímo za ním. Nakonec vejdou společně, ale Lumír stráví v hospodě jen chvíli. Znovu se totiž pohádají. Kateřinu nejvíc mrzí, že si stále připadá jako vetřelec. Pořád se za něco omlouvá a nikdy se jí nikdo nezastane, dokonce ani Lumír ne. Ten se jí pokusí vysvětlit, že Ingrid pro něj není jen tak někdo. Má ji rád a Lexík taky. Jistě, toho si Kateřina nemůže nevšimnout. Asi je opravdu lepší se rozejít a přestat se v tom pitvat.

Vendulu mrzí tátův rozchod s Kateřinou. Zdroj: TV Nova

Může být Irena těhotná? Podle testu spíš ne

Prokop přesvědčí Romanovy rodiče k přestupu, což Irena vnímá jako skvělou zprávu. Trochu se teď ve škole nudí, protože vlastně nemá co dělat. Magda ji zaměstná opravováním písemných prací a esejů. Ireně je už od příletu špatně od žaludku a cítí se unavená. Magdu logicky napadne, že by mohla být těhotná, a tak seženou test a rozhodnou se zjistit pravdu. Bohužel vyjde negativně a pro Irenu to není první zklamání. Nedělá si iluze, ale určitě to chce s Radovanem zkoušet dál.

Studenti mezitím přemlouvají Magdu, aby udělala hudební vystoupení přímo ve škole a pomohla uvolnit napjatou atmosféru po aféře se zbraní. Jí samotné se nezdá dvakrát vhodné, aby šaškovala před celou školou, ale Otík a Irena jsou jednoznačně pro. Nakonec ji přesvědčí. Zbývá jen zjistit, jak se na to bude tvářit Prokop. K podobné akci je zapotřebí souhlas ředitele, a tak se ho Magda odváží zeptat. Není sice nadšený, ale chce svou přítelkyni podpořit, proto jí dá zelenou.

Zdroj článku:
  • Autorský text