Aféra kolem zbraně pokračuje: Šíma musí na policii, Radek shání důkazy a Prokop šílí

Aféra kolem zbraně pokračuje: Šíma musí na policii, Radek shání důkazy a Prokop šílí
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Gábina doprovodí Šimona na policii, aby popravdě vylíčil, jak mu Roman s Viktorem ubližovali. Ve škole mladíka nejspíš čeká trojka z chování a Gábina by ráda věděla, jaký trest dostanou skuteční viníci. Prokop má ale bez důkazů svázané ruce.

Šímu čeká výslech na policii

Milena předá Gábině číslo na právníka. Pokládá za nutné udělat vše pro to, aby chlapec nemusel do pasťáku. Gábinu to nemile překvapí, s tak hroznou možností nepočítala. Se Šimonem mají dnes vyrazit na policii, ale nejdříve ještě syna požádá, aby jí ukázal fotky a zprávy od kluků, co ho šikanovali. Šíma se zdráhá, ale nakonec ukáže fotografii šibenice a výzvu k zaplacení pěti tisíc. Hrozné, jak někdo může být takhle zlý, říká si Milena.

Šíma doufal, že ho na policii doprovodí Jirka, ale ten se celý víkend neukázal. Určitě se na něj zlobí za to, jak mu svým činem zavařil. Rád by se Jirkovi omluvil a Gábina mu tohle rozhodnutí může jen schválit.

Prokop toho má jako ředitel nad hlavu

Gábina sama se posléze zajde omluvit Prokopovi, že na něj minulý týden křičela. Prokop její pocity chápe, ale ani on to nemá jednoduché. Musí čelit telefonátům vyděšených rodičů a hrozbě inspekce. Je nucen komunikovat se sociálkou, policií a naneštěstí i s Irenou, k níž celá aféra konečně doputovala. Prokop by se rád jako ředitel zachoval zodpovědně a pohnal viníky k odpovědnosti, ale co může dělat bez důkazů?

Radek pomůže Šimonovi, získá usvědčující video

Naštěstí se do svízelné situace vloží Radek. Jelikož poslední dobou hrával online hry, má přístup ke komunitě studentů, kteří si o Šimonovi a zbrani ve škole neustále povídají.

Tak se Radek dostane i k videu, na němž je jasně vidět, že Roman s Viktorem Šimonovi vyhrožují a nutí ho, aby bojoval s mladším chlapcem.

Důležitý důkaz Radek přinese ke Gábině, kde se mezitím ona a Jirka usmířili. Jirka s obdivem pochválí Radkovu dobře odvedenou práci. Konečně mají v ruce něco, co mohou využít v Šímův prospěch!

Radek dnes zaválel. Našel video, které může Šímovi pomoct. Zdroj: TV Nova

Chlapec si následně popovídá s Jirkou, jak si na začátku dne předsevzal. Omluví se mu za problémy, které mu způsobil v práci. Už se vážně bál, že kvůli němu mámu opustil. To by Jirka samozřejmě neudělal, ale chce vědět, proč se Šimon někomu nesvěřil už dávno. Mladík vysvětlí, že nechtěl mámu stresovat tak brzy po prodělání vážné nemoci. Snažil se s šikanátory domluvit a pak je podplatit, ale nic nepomáhalo.

Eva rozhazuje peníze, stává se z ní druhá Vanda?

Milošovi se teď ve firmě daří. Vydělává spoustu peněz a Eva se nezdráhá je utrácet za kožich, drahý parfém a jiné nezbytnosti. Anička si všímá, jak rychle se její kamarádka mění a jak jí roste nos nahoru. Ráda by zase měla zpátky tu starou dobrou Evu. Když mají vyrazit do společnosti, Eva jí dokonce zkritizuje její staré oblečení a nabídne jí slušivou šálu, aby vypadala alespoň trochu k světu. Anička odmítne a doufá, že se z toho nestane zvyk.

Anička nestačí koukat, jak nám Eva zpychla. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text