Připomeňte si Denisu z Ulice

Připomeňte si Denisu z Ulice
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Denisa Mastná... Takovou roli hrála herečka Stanislava Jachnická v seriálu Ulice. Ze začátku se v ní objevovala jen sporadicky v roli podváděné manželky starosty Radka Mastného. Barevnější dějovou linku jí přinesl až Robert Bláha (herec Vuk Čelebić). 

Denisa Mastná měla dobrý vztah s nevlastní dcerou Gábinou Pumrovou

Denisa Mastná se v Ulici objevovala po boku Radka Mastného. Stejně jako on pracovala na radnici. On však pracoval jako starosta a ona jako jeho sekretářka. V rámci své práce často zametala stopy po jeho nekalých praktikách. Její životní náplní bylo také přehlížet jeho časté nevěry. Jako jeho žena určitě nebyla šťastná. Jako macecha Gábiny Pumrové však fungovala na jedničku. Měla s ní dokonce lepší vztah než její vlastní matka Milena Pumrová.

Pestrou dějovou linku Denise pomohl rozehrát až padouch Robert Bláha, který rozehrál hned několik her. Byl manželem Adriany Peškové, ale zároveň na pracovišti sváděl Denisu, která se nechala. Pohlednému zajíčkovi rozhodně nemohla odolat už kvůli tomu, že její osobní život byl spíše katastrofou.

Denisa Mastná v Ulici přešla na stranu dobra

V rámci své role se mohla Denisa přidat na stranu dobra. Ke konci svého působení v Ulici se distancovala od Radka Mastného a přidala se na stranu Světlany Nyklové a jejího muže. Ke Světlaně měla velmi blízko, protože obě zastupovaly stejnou politickou stranu.

Tereze Bebarová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Denisa Mastná tak měla šanci ukázat se jako rovná žena se smyslem pro odpovědnost. Aktuálně se v Ulici už neobjevuje. Těžko říct, zdali by měla lepší vztah k Mastnému po jeho úrazu. Ten ho docela změnil, dokonce se vrátil ke své první ženě Mileně Pumrové.

Herečka Stanislava Jachnická tak měla možnost vyzkoušet si v Ulici jak vedlejší, tak hlavní roli. Především ve vztahu s proutníkem Bláhou, který v Ulici ovlivnil více lidí, měla peprnější dějovou linku. Při ní došlo nejen na líbání, nýbrž i na svlékací scény.

 

Zdroje: