Mladá hvězda z Ulice Anna Kadeřávková se stále pere s následky lymské boreliózy

Mladá hvězda z Ulice Anna Kadeřávková se stále pere s následky lymské boreliózy
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dosud proti ní neexistuje žádná vakcína. Jedinou obranou, jak na sebe nenechat přichytit nakažené klíště a nevystavit se tak možným zdravotním komplikacím, je nechodit do lesa, nechodit po trávě, do parku, netrávit čas na zahradě.

Tento způsob života by byl ale velmi omezující, i když to jsou i následky lymské boreliózy, které člověka ochromují na jeho zdraví. Anna Kadeřávková by mohla vyprávět, co všechno si již zažila, přesto se nezříká plnohodnotného soukromého i pracovního života. Jak s nemocí bojuje? Podstoupila již nespočet léčebných kúr, bylinkových preparátů, medikamentů, ozdravných očišťujících metod. Svůj zdravotní stav si jistě nemůže chválit. Přesto ale vyzkoušela a zkouší všechno možné, aby si od bolestí a zdravotních omezení co nejvíce ulevila. 

 

„Je na čase poděkovat a jít dál vstříc zítřkům a novým příležitostem. Prostě pokračovat a nezůstat stát na místě. Růst dál...“

 

Onemocnění lymskou boreliózou u ní lékaři zjistili, když jí bylo sedm let. Nasadili antibiotika, zdálo se, že nemoc díky nim odezněla, ale to ještě nikdo netušil, že zase udeří. V osmnácti letech u ní ale znovu propukly komplikace s boreliózou spojené a pořád se jich zcela nemůže zbavit. Dokud ale člověk věří, nevzdává se. „Neudělám dřep, nemohu se ohnout pro věci, nic zvednout, podat. Nemůžu si jen tak kleknout na zem při skládání věcí, a to nemluvím o cvičení,“ psalo se nedávno o Anně Kadeřávkové na serveru Aha. A to absolvovala i finančně nákladnou léčbu v zahraničí. 

 

„Uvědomuji si, že všechno má svůj čas a ten můj v Ulici pomalu vypršel. Je na čase poděkovat a jít dál vstříc zítřkům a novým příležitostem. Prostě pokračovat a nezůstat stát na místě. Růst dál...“ Vzkázala před lety na svém Instagramu. 

Možná právě lymská borelióza, nemoc, která Annu Kadeřávkovou omezuje na zdraví, je pro ni hnacím motorem v její herecké kariéře. O to více si možná uvědomuje, že není čas zůstávat na jednom místě. To byl také důvod, proč před několika lety opustila jako devatenáctiletá seriál Ulice a odcestovala do Los Angeles na zkušenou. Snila o perfektní angličtině a hodinách herectví na místě, kde své velkofilmy točily ty nejslavnější hollywoodské hvězdy. 

 

Zdroj: