Pachatele z Ulice odvádí policie přímo z bytu

Pachatele z Ulice odvádí policie přímo z bytu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ve 4284. dílu Bedřich zachraňuje Aničku před agresorem, který vnikne k ní domů a chce jí ublížit. Všechno kvůli Sáře. Do Vilmy všichni hučí horem dolem, ale je to zcela marné. Pořád si stojí za tím, že je Kateřina vypočítavá a prospěchářská.

Lež má krátké nohy. Co začala schovávat telefony u nich doma v gauči, mohlo být Sáře jasné, že to může kdykoliv prasknout, ale pomocí lží se snažila vše utajit před Danem i Aničkou. Jenže Anča není ani slepá, ani hloupá. Oba podivíny vídá až moc často, jak chodí k Sáře, a Sářině historce o tom, že jí jeden z nich přinesl oblečení po sestře, úplně nevěří. Z druhé strany se naopak dozví od Dana, že mají doma spoustu telefonů, které schovávají kamarádce pro její e-shop. Aničce to samozřejmě nedá, se Sárou si přece jen užila své a zná ji od malička, její osud jí tedy není lhostejný, a tak pátrá, do čeho se Sára namočila. To znervózňuje Ričiho, který si přijde vyzvednout zboží a chce si na zvědavou Anču došlápnout. 

 

Sára tak začíná mít o Aničku strach. Jde se přesvědčit, že je Anička v pořádku. Má dobré tušení, protože Riči půjde splnit to, čím vyhrožoval. Přepadne Aničku u ní v bytě a vyhrožuje jí nožem, ať nekřičí. Za dveřmi už totiž v tu chvíli stojí Sára s Danem a Bedřichem. Aničce se podaří se Ričimu vysmeknout a otevřít tak dveře. Šarvátka mezi Bedřichem a Ričim bude hodně vyostřená. 

Kateřina si pochvaluje Lumírovo džentlmenské chování a jeho pozornost. Ingrid jí nabízí hlídání Lexíka, aby spolu mohli vyrazit na víkend pryč a posunout jejich vztah dál. Jenže to by muselo trknout i Lumíra. U něj je zatím ticho po pěšině. Svěří se také Ingrid s tím, že ji navštívila paní Nyklová, Lumírovi však nic nepověděla. Ten se to však dozví, Vilmě vynadá a spěchá do hospody, aby se přesvědčil, že to nijak nenabouralo jejich krásně se rozvíjející vztah. 

 

Ateliér šlape bez Gábiny, rodiče jí nakupují, starají se o Šimona nebo se Šimon o sebe stará sám. Gábina by mohla být ráda, že jí všichni pomáhají a má tak čas odpočívat. Ona však má velké starosti o její kolekci pro Sabine, protože není schopná tvořit návrhy. Za 14 dní nastupuje na chemoterapii, a tak je nervózní z toho, jak to všechno stihne. Veronika jí navrhuje různé alternativy, ale Gábina si chce šaty tvořit sama. A je to pochopitelné. Co by jí jinak zbylo? Přišla by si pak už úplně zbytečná. Tak si ostatně již nyní připadá i před Jirkou. 

 

Zdroj článku:
  • Autorský text