Ulice: Po Blance je teď na řadě Evžen. Má se čeho bát, jeden záznam na policii již existuje

Ulice: Po Blance je teď na řadě Evžen. Má se čeho bát, jeden záznam na policii již existuje
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Blanka a Bára hájí svou čest. Zatímco Bára aktivně odmítá posluhovat Skyler, Blanka se brání proti Luďkovým intrikám a naschválům. I Lumír se ve 4273. dílu postaví do zástupu ochránců, kdy bude bránit Kateřinu proti své matce.

Oslava Kristýniných dvacátých narozenin se vyvíjí skvěle až do chvíle, kdy se náhodou dostane řeč na předvolání na policii. Blanka tak musí bruslit okolo a držet pláč i nervy na uzdě, aby své děti netrápila a nemusela jim říct pravdu o jejich otci. Řekne jim však, že Evžen s Luďkem měli menší potyčku, což v Adamovi i Kristýně přirozeně vyvolá zvědavost. 

Vilma se nešťastným způsobem a úplnou náhodou dozví, že Lumír chce provozovat zahrádku společně s Kateřinou. Udělá velký randál a trvá na tom, aby Lumír Kateřinu vyhodil z kanceláře, kde se hádka odehrála. Lumír si však postaví hlavu a zastane se Kateřiny. Tedy jako svojí obchodní partnerky, ale rve se o její čest jako lev.

Kateřina je na něj pyšná a velmi jí jeho gesto imponuje, nechává však Lumíra v nevědomosti dál koupat, protože chce, aby se vyjádřil sám. Ingrid však svěří, že čeká a touží po tom, aby ji Lumír konečně pozval na rande. Ingrid má však mlčet jako hrob. Vydrží Lumírovi nic neříct?

Franta přijde za Bárou se skvělým nápadem, jak společně strávit celé léto. Ta už však od Skyler ví, jak má to skvělé léto vypadat. Franta nemá o Skyler valné představy, ale nevěří tomu, že by si z Báry chtěla vědomě dělat služku.

Dostávají se tak do nepříjemné situace, kdy Franta brání svou bývalou přítelkyni, se kterou má navíc dítě, a Bára brání sebe samu a svou hrdost. Franta překvapí informací, že jede i navzdory jejímu rozhodnutí zůstat v Praze. 

Blanka má jasno. Luděk udal Evžena za fyzické napadení a ona měla jít svědčit. Proto dostala předvolání k podání vysvětlení. Blanka tak musela zažít velkou potupu před policisty, když jim musela vysvětlit, proč to Evžen udělal. Ocitla se tak v situaci, kdy se musí cizím mužům zpovídat z toho, proč znásilnění hned nenahlásila.

Zároveň se Blanka bojí, co se stane s Evženem. A vyčítá si, že nějaké kroky sama nepodnikla dříve, nemuseli se oba dostat do takové svízelné situace. Po Blance je teď s výslechem na řadě Evžen. Ten má však již jeden záznam na policii za napadení.

Zdroj článku:
  • Autorský text