Nejen ženy z Ulice mají své dny: Milenec vyčítá vdané ženě, že udržuje fyzický poměr s vlastním manželem

Nejen ženy z Ulice mají své dny: Milenec vyčítá vdané ženě, že udržuje fyzický poměr s vlastním manželem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Večer, který má Karla strávit v objetí milence, nabírá nečekaný spád úplně jiným směrem. Karla má ve 4250. dílu hodně namále, aby se dostala včas domů, než přijede její manžel, kterému tvrdila, že musí pracovat.

Zatímco si Karla se Štěpánkem užívají krásný večer ve společnosti jeden druhého, Bruno se snaží dovolat Karle, aby ji varoval, že za ní jede Kryštof. Karla má velké štěstí, že vezme svůj telefon do ruky ještě včas, než se stane velký malér. Díky Brunovi se dostane domů těsně před tím, než Kryštof strčí klíče do zámku. Jen tak tak stihne naaranžovat prázdný byt, aby to vypadalo, že večer trávila prací. 

Lumíra nečekaně navštíví krásná blondýnka Karina přímo u něj v bistru a znovu je u toho Vilma. Ta obrací oči v sloup, s kým se to její syn seznámil. Je sladká, je milá, samý úsměv, ale je to také prvotřídní zlatokopka. A ani se to nesnaží skrývat navenek.

Při prvním setkání Lumírovi dala rovnou seznam, co chce od něj za dárky a za odměnu mu bude dělat společnost. O takovou společnost však Lumír nestojí. Naopak zjistil, že by moc stál o přízeň Kateřiny. Ingrid, která to tuší, mu nachystá takovou milou přepadovku. 

Karla ze sebe potřebuje setřást šok z prožitého večera i následujícího dne. Těsně před odjezdem proto zajde ještě za Gábinou, aby se vypovídala. Odjezd, který by Karla uvítala, se nakonec, zdá se, nekoná. Kryštof jí totiž připravil další překvapení v podobě večeře a rád by, aby si na sebe vzala ty krásné šaty.

Ty šaty, které se před Kryštofem snažila skrýt. Karla nakonec vymyslí způsob, jak za dětmi přece jen odjet. Kryštof může být šťastný, že nemá ani tušení o tom, co se u něj doma, a hlavně s jeho ženou, děje. Snad mu to tak i vydrží. 

Štěpánek ztropí Karle žárlivou scénu po tom, co se dozví, že večer, který měl patřit jemu, prožila s manželem v posteli. Karla na něj zírá a nevěří tomu, co vidí a slyší. Jakub jí začne dost nahlas a hystericky vyčítat dvojí život, který vede, a také to, že udržuje fyzický poměr s Kryštofem. K němu si poté přijde ještě pro přídavek. Karla se v tu chvíli cítí poníženě, smutně a velmi velmi provinile. Doufejme však, že kvůli ní samotné a její rodině, ne kvůli Štěpánkovi. 

Zdroj článku:
  • autorský text