Ulice zahalená do smutku: Lumíra najdou bezvládného na Světlanině hrobu!

Ulice zahalená do smutku: Lumíra najdou bezvládného na Světlanině hrobu!
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Vyrovnat se s něčím takovým jako je smrt milovaného člověka, to chce velmi dlouhý čas. A někdo, třeba jako Lumír Nykl, potřebuje času ještě více. I když se celý rok držel na nohou, už kvůli malému Alexovi, rána v jeho srdci po Světlanině smrti se ani po roce nezahojila. V 4146. dílu se Lumírova bolest projeví tím nejsilnějším způsobem.

Vlastní smutek budou prožívat i Anička s Anežkou, které si, stejně jako Lumír, zaslouží být konečně šťastné. Lumír najde svou spásu v rukách cizí ženy, která se mu však přibližuje čím dál více. To Anča s Anežkou musejí na své štěstí a klid ještě čekat. Aničce by pomohlo zbavit se Sáry a Anežku by potěšil opětovaný zájem jejího spolužáka. Povede se alespoň jedné z nich dosáhnout vnitřní radosti?

Šimon se vrací z pracovního víkendu celý natěšený na Aničku. Ta ho však uvítá s nejsmutnějším výrazem, jaký kdy Šimon mohl spatřit v Ančině tváři. Když se navíc dozví, co je důvodem jejího smutku, popadne Aničku za ruku a rázně ji odvleče vyřídit si účty s prolhanou Sárou. Šimon ji bude bez rozpaků konfrontovat přímo před Aničkou a poté, celý vyvedený z míry, raději odejde pryč. Sára předvede perfektní hereckou scénu, se kterou by jistě uspěla na každém castingu. 

 
 

Zničená, s očima jako slzavé údolí, se Sára bude snažit vysvětlit Aničce důvod, proč takovou ohavnost udělala. I když bude Sářino vysvětlení hodně chabé, Anča jí ho spolkne i s navijákem, a zatímco se jde Anička omlouvat Šimonovi a poručí jí, ať se ani nehne z bytu, Sára si začne lámat hlavu s tím, co teď udělá, aby ji Anička nechtěla vyhodit z domova. Po usmíření se Šimonem se Anička vrací domů, ale Sáru tu nenajde. Kam Sára zmizí?

Na první velkou lásku máte buď krásné vzpomínky, nebo vás hodně zabolí. Anežce Klímové se bohužel přihodí to druhé. Myslela si na spolužáka Štefana, ten však chová sympatie v někomu úplně jiného. To však Anežka netuší a tomu někomu se svěří se svým trápením... 

Zdroj:

autorský text