Tvoje tvář má známý hlas: Nikita Machytková bude pod velkým tlakem

Tvoje tvář má známý hlas: Nikita Machytková bude pod velkým tlakem
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Kvůli nejmladší účinkující soutěže Tvoje tvář má známý hlas Nikitě Machytkové si pořad nejspíš pustí i ti, kteří ho běžně nesledují. Finalistka SuperStar 2021 bude totiž nejmladší soutěžící, je jí teprve 17 let. Tak uvidíme, jestli tak velkou show ustojí. Přece jenom bude pod velkým tlakem.

Ačkoliv není tolik známá, svou fanouškovskou základnu už má

Ve světě showbyznysu jméno Nikita Machytková ještě nikomu moc neříká. Jak by také mohlo, když jí je teprve sedmnáct let? Exotická kráska už nicméně nějakou svou fanouškovskou základnu má. Účastnila se totiž pěvecké soutěže SuperStar 2021, ve které se dostala do finále. Kvůli smrtelné nemoci své maminky ze soutěže odstoupila, aby v posledních chvílích jejího života mohla být s ní.

Fanoušci ale nejsou to jediné, s čím jde Nikita Machytková soutěžit. Kromě nich má i velmi zvučný hlas, se kterým to v SuperStar dotáhla až do finále. Má tedy obrovskou výhodu vedle vlogera Martina Careva, který pro Super.cz přiznal, že se zpěvu v životě nevěnoval. Nabídka v soutěži Nikitu Machytkovou velmi překvapila a stejně tak i její rodinu. Jak Machytková prozradila, zpívat bude hlavně pro svou maminku, která nedávno zemřela. Účinkování v tak zářné soutěži je pro Nikitu novým impulzem a možností, jak odvést své myšlenky od tragické ztráty.

Nikita Machytková bude mít nové přátele z řad slavných osobností

Když pomineme obrovskou ztrátu, která je snad ještě větší v případě, že se jedná o teprve dospívající dívku, plní si Nikita Machytková svůj pěvecký sen. Zatímco v SuperStar předstupovala před Haberu, teď má možnost osobně se seznámit s velkými hvězdami, jako je Monika Absolonová, Iva Kubelková nebo Saša Rašilov. Diváci mohou jen hádat, do jakých proměn ji losování vrhne. Největším přáním Nikity Machytkové je v soutěži ztvárnit Louise Armstronga, u kterého se jí líbí jeho poloha hlasu. Velmi se naopak obává vystoupení, ve kterých bude muset předvést své pohybové nadání. S tím nemá moc zkušeností, a proto se toho logicky obává.

Pro Nikitu Machytkovou bude účast v Tváři obrovským tlakem

I přesto, že nějaké zkušenosti ze stání před kamerou posbírala Nikita Machytková už v SuperStar, bude pro ni účinkování v soutěži obrovským tlakem. Každotýdenní přípravy jí dají zabrat, ostatně jako všem ostatním soutěžícím. Každý totiž bude bojovat se svými limity. Pro Nikitu Machytkovou to bude ještě náročnější, protože soutěž musí skloubit i se školou. Tento rok maturuje a aby tohle všechno zvládla, nastavila si individuální studium. I tak je patrné, že bude ve velkém zápřahu.

Třeba se benjamínek probojuje až k vítězství

Vždy s příchodem nové řady Tváře se vyrojí i nové tipy na vítěze. V minulosti se například ukázalo, že Jan Cina, který byl od začátku jasným favoritem, soutěž také vyhrál. Možná se tedy benjamínek Machytková probojuje až k vítězství a doplní seznam vítězů minulých řad. Fanoušci Tváře si dobře pamatují, že první řadu vyhrála Hana Holišová, druhou řadu vyhrál Jan Cina, jako třetí se na pozici vítězů umístila Tatiana Vilhelmová, tu následovala Berenika Kohoutová, vítězství v páté řadě přebírala Michaela Badinková, šestou řadu vyhrál Marek Lambora, jako sedmá zvítězila Jitka Čvančarová, v osmé řadě pak byli dva vítězové, a to David Gránský a znovu Hana Holišová.

Devátou vítězkou tak klidně může být Nikita Machytková. Ta svým vystoupením musí oslnit porotu a musí být lepší než její konkurenti.

Možná si Nikita Machytková udělá jasno v tom, čemu se bude v budoucnu věnovat

Možná až poté, co se objeví v kůži Madonny, Nicky Minaj nebo Rihanny nebo až obleče kabát Karla Gotta či Eda Sheerana, si Nikita Machytková udělá jasno ve stylu, který bude moci dále rozvíjet. Možná jí účinkování v této show přinese potřebné zviditelnění pro to, aby se hudbě mohla věnovat na plno. To je totiž největším jejím snem a nejen jejím, nýbrž i snem její maminky.

 

Zdroj: