Tvoje tvář má známý hlas (5): Zamíchá ďábelský Ozzy Osbourne pořadím soutěžících?

Tvoje tvář má známý hlas (5): Zamíchá ďábelský Ozzy Osbourne pořadím soutěžících?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oblíbená hudební soutěž se tak dostává do své poloviny a tentokrát se k moderování vrátil i Aleš Háma, a dokonce nechal doma dámské šaty. Zatím mají k vítězství dobře našlápnuto tři ženy, ale nevyzpytatelnost soutěže ještě může všechno změnit.

Iva Kubelková tentokrát zábavnou podívanou zahájila, a to jako Fergie s hitem „A Little Party Never Killed Nobody“. Hit blonďaté Femme Fatale z roku 2013 nasadil hned na začátku laťku hodně vysoko.

Z úplně jiného soudku bylo vystoupení Denisy Nesvačilové, která si tentokrát vylosovala českého zpěváka a tanečníka Jiřího Korna a hodně si to užívala. Diváky tak na chvíli vystřelila do devadesátek. Denise to moc slušelo, ale na pódiu měla velkou konkurenci. Jedna z vokalistek byla Kateřina Kornová, kterou naprosto fenomenálně napodobil Dalibor Gondík.

Hodně bizarní vystoupení předvedl Václav Kopta jako korejská hvězda Psy. U tohoto interpreta je ale téměř každé představení nezapomenutelné. A když přišel na pódium ďábelský Ozzy Osbourne, bylo jasné, kdo je hvězdou večera. Možná byl náš český Ozzy ještě o něco ďábelštější, než je originál. Skvělou masku doplnilo výborně nacvičené představení, které evidentně pro Sašu Rašilova šlo od srdce a jeho Dreamer byl zatím to nejlepší, co herec v soutěži předvedl.

Mužská část poroty potom mohla nechat oči na Kylie Minogue s písní Loco Motion. Denis Šafařík byl opravdu dost hezká Kylie s postavičkou jako lusk.

Monika Absolonová se opět musela potrápit s cizí řečí, což je vždy to, čemu se chce vyhnout. Ale jako DJ Bobo to s megahitem Chihuahua pořádně rozjela.

Machytková, Zdroj: TV Nova

Velkou favoritkou soutěže je Nikita Machytková, která s každou další epizodou předvádí divákům u obrazovek i porotě, jak talentovaná je a dokáže se mistrovsky převtělit do kohokoliv. A to v sedmnácti letech není úplně samozřejmé. Navíc má mladá zpěvačka řadu příznivců už od posledního ročníku SuperStar, kde došla až do finále a kvůli vážné nemoci v rodině ze soutěže odstoupila. Možná jí to vyjde tentokrát.

 

Zdroj:

  • autorský text