Trump jako zachránce světa? Ano, ve filmu „Trump vs. The Illuminati“ je právě on velkým hrdinou

Trump jako zachránce světa? Ano, ve filmu „Trump vs. The Illuminati“ je právě on velkým hrdinou
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ať už jako obchodník, producent či prezident: Donald Trump je silně polarizující osoba. Neexistuje člověk, který by ho neznal. Proto se rozhodl jen teoreticky talentovaný, ale prakticky neschopný režisér BC Fourteen s ním „natočit“ film.

Sci-Fi animák se strašnou animací

Píše se rok 2044, naše planeta je zcela zničená a v čínské laboratoři byl vytvořen klon Donalda Trumpa, tentokrát s umělou inteligencí a s většíma rukama. Tento klon se vydá s raketou do vesmíru a skončí po nehodě na Marsu. Zbytek lidstva se ještě před fatálním rokem 2044 vydá do vesmíru, jenže i tam jsou přeživší ohroženi: vesmír je totiž plný mimozemských iluminátů.

Klon Trumpa se (podle starého proroctví) postaví příšerám čelem a společně s posledními lidmi je chce porazit přímo u nich doma – v pekle. Tam se Trump střetne se samotným satanem…

Co to vlastně má všechno znamenat?

BC Fourteen je v ČR nejspíše neznámým jménem. To ale není jen vina českého publika: on je neznámým jménem na celém světě. I když zvládl napsat jen během roku 2020 neuvěřitelných 27 (!) scénářů pro animáky, kvalita jednotlivých děl se pohybuje na nejnižší úrovni.

Ani samotné filmy nejsou moc dobře udělané. Nejčastěji se BC Fourteen nestará jen o scénáře, ale i o režii a animaci. Vypadá to, že jeho zlatým pravidlem je „Hlavně rychle a levně, o kvalitu se postarám později“, jenže k tomuto ominóznímu „později“ se zatím nedostal. Dalo by se říct, že Fourteen je pro animáky to, co je studio „The Asylum“ pro blockbustery – konečná stanice pro kvalitu.

„Trump vs. The Illuminati“ byl zveřejněn v Americe, jestli se takové mistrovské dílo dostane do Česka, nýbrž do Evropy, je zatím nejasné.

Zdroj:

  • autorský text