Takhle to dopadne, když Thor produkuje: Trailer na nový netflixový film slibuje pořádnou akci

Takhle to dopadne, když Thor produkuje: Trailer na nový netflixový film slibuje pořádnou akci
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Akční trháky jsou u uživatelů Netflixu extrémně populární. To například dokázal velmi oblíbený akčňák z roku 2020 „Vyproštění“. Momentálně by mohl mít i „Interceptor“ možnost stát se podobně kolosálním streamovacím hitem. Chris Hemsworth je totiž opět přítomen.

Terorista ve vlastní zemi

Antagonista ve filmu Interceptor je Alexander Kessel (Luke Bracey) zahořklý bývalý americký agent, z něhož se stal terorista vůči vlastnímu státu. On a jeho nohsledi dokázali převzít loď se 16 jadernými zbraněmi. Jedna z raket míří na protiraketovou základnu umístěnou na umělém ostrově uprostřed Tichého oceánu.

Kessel plánuje odstranit zařízení, které je pod velením kapitánky JJ Collinsové (Elsa Patakyová), a to před tím, než zaútočí na různá velká města na západě Spojených států.

Collinsová byla dříve zaměstnána v Pentagonu, a nyní má možnost, že může využít svůj mnohaletý taktický výcvik a zkušenosti v boji zblízka. Čas běží a Collinsová je poslední nadějí pro miliony lidí, kteří ani nevědí, že je jejich životy jsou v nebezpečí.

Manželé Hemsworthovi v jednom filmu

Thriller režíroval australský autor Matthew Reilly, který zde debutoval jako režisér. Reilly napsal i scénář, a to ve spolupráci se Stuartem Beattie, autorem filmových hitů jako Piráti z Karibiku a Collateral. Marvelový superstar Chris Hemsworth (Thor 1-4) sloužil jako výkonný producent. Navíc působil jeho dobrý přítel Sam Hargrave jako konzultant pro velké akční sekvence tohoto originálního filmu Netflixu.

Hemsworthova manželka Elsa Patakyová, známá z Rychle a zběsile 5-8, dostala v tomto filmu hlavní roli. Tím, že měří pouhých 161 centimetrů, trénovala šest měsíců, aby věrohodně ztělesnila tvrdou a neporazitelnou bojovnici. Podle jejího vlastního vyjádření jí opakovaně vypomáhal manžel. Celkově Patakyová pro film nastudovala přes 800 kaskadérských a akčních tahů.

A pokud se chcete kouknout na trailer, níže máte možnost.

Zdroje článku: