Pamatujete si netradiční seznámení Amy a Sheldona v Teorii velkého třesku?

Pamatujete si netradiční seznámení Amy a Sheldona v Teorii velkého třesku?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
K prvnímu setkání Amy a Sheldona došlo ve 3. sérii, konkrétně ve 23. epizodě nazvané Lunární excitace. Howarda a Raje napadlo přihlásit Sheldona na internetovou seznamku a ověřit si, zda by bylo možné najít ženu někomu tak… ehm, unikátnímu.

Zdravím, spřízněná formo života!

Howard objevil skvělou novou seznamku, která se chlubí tím, že najde partnerku úplně každému. To si žádá malý experiment s nejpříhodnějším pokusným králíkem všech dob – Sheldonem Cooperem! Kdo by věřil, že dokonce i pro něj existuje někde na světě ideální protějšek? Howard a Raj určitě ne, ale jak potom zírali, když se to skutečně podařilo! „Konečně máme důkaz, že jsou mezi námi mimozemšťané,“ hlásil Raj nadšeně. „Naše seznamka vybrala Sheldonovi ženskou.“

Špinavá ponožka jako donucovací prostředek

Popadli příležitost za pačesy a poslali domnělému ideálnímu protějšku e-mail Sheldonovým jménem. Překvapivé bylo, že dotyčná žena zareagovala se zájmem o osobní setkání, a tak Howardovi a Rajovi nezbývalo nic jiného, než Sheldona přesvědčit ke schůzce s někým, kdo byl vědecky vybrán jako jeho spřízněná duše. Algoritmy používané seznamkami pokládal Sheldon (Jim Parsons) za čirý hokus pokus a všechny argumenty ze strany svých přátel odmítal, dokud se Raj neodhodlal k zákeřnému úderu. Schoval prý špinavou ponožku ze střechy někde v Sheldonově bytě a nehodlá ji odstranit, pokud se on nesejde s tou dívkou.

Láska na první pohled

Byla to tak Sheldonova nehorázná posedlost čistotou, co nakonec převrátilo jeho zatím neexistující romantický život vzhůru nohama. Amy Farrah Fowlerová (Mayim Bialik) se na rande dostavila kvůli úmluvě s matkou, jíž slíbila, že půjde alespoň na jednu schůzku ročně. Když následně Sheldona upozornila, že žádný fyzický kontakt – včetně soulože – nepřipadá v úvahu, přeměřil si ji zvědavým pohledem a pozval ji na nápoj. Raj a Howard zůstali jen oněměle zírat, jakmile jim došlo, že právě dali dohromady dva tak podobné podivíny.

Zdroj článku:
  • Autorský text