Tento týden v Ulici došlo k hádce mezi Ančou a Evou, přiletěla Irena a Franta podvedl Báru

Tento týden v Ulici došlo k hádce mezi Ančou a Evou, přiletěla Irena a Franta podvedl Báru
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Uplynulý týden v Ulici byl pestrý na hádky i překvapivé zvraty. Kateřina se chytla s Ingrid a Lumír je chtěl usmířit. Anička se zase pohádala s Evou kvůli jejímu nemožnému chování. Z Peru nečekaně přiletěla Irena a Prokop se bojí, že ho považuje za neschopného. A Skyler dostala Frantu do postele.

Radek poskytl Prokopovi důležitý důkaz

Gábina se snažila přesvědčit Prokopa, že Šimon není agresor, ale oběť dlouhodobé šikany. Vylíčila mu, co všechno Roman s Viktorem jejímu synovi prováděli, a ředitel jí věřil, ale bez důkazů měl v podstatě svázané ruce.

Naštěstí Radek Mastný získal díky online hře přístup k videu, na němž bylo jasně vidět, že kluci Šimona vydírali a nutili do souboje s mladším žákem. Prokop tak konečně dostal do rukou důležitý důkaz a pustil ho také Magdě s Otíkem, kteří se jednoznačně postavili na Šímovu stranu. Prokop chtěl přesto slyšet, co všechno se vlastně stalo, z úst samotného Šimona, a tak se s ním sešel u Gábiny doma. Mladík ho ujistil, že na něj nechtěl mířit, byl prostě jen zoufalý ze své bezvýchodné situace.

Radek Šímovi hodně pomohl. Zdroj: TV Nova

Irena přiletěla na pomoc řediteli

Magda se zdráhala vystoupit v hospodě, ale Otík ji nakonec přesvědčil, aby sebrala odvahu a zkusila to. Ve svatebních šatech tedy zahrála na klávesy několik písniček na přání.

Hosté její snahu ocenili upřímným potleskem, ale na pomoc mobilním hospicům přispěli jen pár stovek. Magda tak začala znovu pochybovat.

Náhle se u jejích dveří zjevila Irena Landová, jež právě přiletěla z Peru, aby pomohla Prokopovi s řešením šikany. Ujistila ho, že mu nehodlá nijak upírat ředitelskou funkci, přesto byl jejím nenadálým zjevením dost zaskočený.

Má pro Magdu smysl dál hrát? Zdroj: TV Nova

Franta se vyspal se Skyler

Skyler dosáhla svého a svedla Františka. Když ho po společně stráveném večeru v Coolně políbila a on vzal zpátečku, vypadalo to, že její plány nevyjdou a mladík zůstane věrný Báře. Následujícího dne ho ale pozvala na koprovku, kterou kompletně zkazila, a díky zoufalým řečem, jak je špatná matka a jak nic neumí, ve Františkovi vzbudila lítost i jiné city. Začali se líbat a skončili v posteli. Téhož večera Frantovi zavolala Bára, aby se omluvila za to, jak ho odbyla, když se bavila v nočním klubu. Franta samozřejmě trpí výčitkami a neví, co má teď dělat.

Eva s Aničkou se pohádaly nad vínem

Evě narostl nos pěkně nahoru. Když Miloš začal ve firmě vydělávat velké peníze a koupil jí drahý kožich i luxusní parfém, stala se z ní najednou nafoukaná snobka. Nejenže kritizovala Ančino oblečení, ale dokonce udělala pořádnou scénu nad vínem v krámku. Měla pocit, že ví všechno nejlíp, a chovala se jako kráva – což jí taky Anča bez velkých okolků oznámila. Eva se samozřejmě urazila a vyčetla Aničce, že jí jen trapně závidí její bohatství.

Lumír chtěl, aby se Ingrid s Kateřinou udobřily

Lumír slavil v hospodě narozeniny a doufal, že na oslavě uvidí Ingrid i Kateřinu. Ty dvě se nepohodly kvůli nedorozumění nad bydlením, a tak dělal všechno pro to, aby je zase usmířil. U Vilmy tahle hádka jen posílila její nenávist ke Kateřině. Byla přesvědčená, že paní hospodská chce Ingrid vyhodit na ulici a zaujmout její místo po Lumírově boku, aby jím mohla nadále manipulovat. Kateřina se přitom mezi Nyklovými stále cítí jako vetřelec.

Vilma se s Lumírem pořád hádá kvůli Kateřině. Zdroj: TV Nova
Zdroj článku:
  • Autorský text