Seriály o velkých rodinách – zavzpomínejte na ně

Seriály o velkých rodinách – zavzpomínejte na ně
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Základ všeho. Ustálené spojení, které je pro rodinu víc než pravdivé. Pokud máte kolem sebe lidi, na které se můžete spolehnout, vždy vám rádi pomohou a dokážete spolu strávit několik hodin času, máte velké štěstí. Na které seriálové rodiny se můžeme podívat v televizi?

Horákovi

Český komediální seriál, který má 39 epizod. Hlavními hrdiny je Jan a Lucie, kteří spolu během období dospívání chodili, ale pak se každý vydal svou cestou. Lucie se vdala a má dvě dcery – Terezu a Evu, ale v partnerském životě není šťastná, takže se rozvedla. Jan ovdověl a musí se starat o své tři syny – Tomáše, Ondru a Kubu. Po letech se zase potkají a společně vytvoří jednu velkou novou rodinu. Mezi sourozenci je ale pořádné napětí, často spolu „bojují“

Krok za krokem    

Základ rodiny tvoří manželé Frank a Carol a jejich děti. No, jejich, žádné společné dítě nemají, každý má svoje děti, ale dohromady se to dá ukrýt pod slovíčko jejich. Teď už totiž nefungují samostatně, ale jako rodina. Jak už to tak bývá mezi sourozenci, rádi se kočkují. Dokážete si ale představit, co se musí dít v rodině, která má hned devět členů? Rodiče, šest dětí a bratranec k tomu. Naschvály u nich bývají na denním pořádku, ale nudit se s nimi určitě nebudete.

Simpsonovi

Oblíbený seriál u dětí, ale i u dospělých. Marge a Homer mají tři děti – Barta, Lisu a Maggie. O extra rodině se hovořit možná nedá, ale když se k nim přidá ještě děda Simpson, pes Spasitel a kočka Sněhulka, už jich je celkem dost. Navíc mi připadá, že všichni ze Springfieldu fungují jako taková rodina, někteří se nemají rádi, ale někteří si rádi pomáhají a stýkají se každý den. Jedná se o nejdéle vysílaný animovaný seriál na amerických obrazovkách.

Zdroje: