Sci-Fi trhák se čtyřmi hvězdami z Marvelu bude brzy na Netflixu: Tady je první trailer

Sci-Fi trhák se čtyřmi hvězdami z Marvelu bude brzy na Netflixu: Tady je první trailer
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
„Projekt Adam“ bude zcela určitě velkým úspěchem na Netflixu. A to hlavně kvůli hvězdám, které má sci-fi-snímek v rukávu. Mezi nimi například Ryan Reynolds, Zoe Saldanaová, Mark Ruffalo a Jennifer Garnerová. Konečně se zveřejnil první trailer.

Návrat z budoucnosti

S filmem „Free Guy“ ukázala dvojice Ryan Reynolds a Shawn Levy, že jejich spolupráce může být opravdu kvalitní. Proto se tito dva znovu spojili a postavili na nohy nový sci-fi film exkluzivně pro Netflix.

Malý chlapec Adam (Walker Scobell) je hluboce zarmoucen rozchodem svých rodičů (Jennifer Garnerová a Mark Ruffalo). Jednoho dne se však jeho život změní, když v jeho blízkosti havaruje ultra-moderní letadlo, ve kterém najde zraněného pilota (Ryan Reynolds). Rychle se ukáže, že tento muž je on sám z budoucnosti!

Protože se v jeho době něco pokazilo, musel se vrátit do současnosti svého dětství. Zde chce najít svého otce, aby dal věci do pořádku, ale pronásledují ho tajemné postavy v high-tech brnění z jiného světa – anebo spíše z jiného času.

Hollywoodská smetánka

V „Projektu Adam“ hrají hned čtyři herci, kteří už vklouzli do prominentních marvelovských rolí. Je tu Ryan Reynolds, takže Deadpool, Mark Ruffalo neboli Hulk, Zoe Saldanaová, jež je známá jako Gamora, nebo Jennifer Garnerová, která hrála Elektru.

K špičkovému obsazení se připojuje také Catherine Keenerová. Ona byla hned dvakrát nominovaná na Oscara („V kůži Johna Malkoviche", „Capote“). Pouze mladý představitel hlavní role Walker Scobell je ve filmovém byznysu nováčkem. Film bude mít premiéru 11. března na Netflixu.

 

Zdroje: