Romantika a laskavý humor na májový víkend

Romantika a laskavý humor na májový víkend
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Nenajdete romantičtější měsíc, než je květen, a Netflix proto nabízí celou řadu hodně romantických novinek, u jejichž sledování možná ukápne i nějaká ta slza dojetí nebo smíchu.

Toscana

  • romantický film, Dánsko / Švédsko, 2022

Nádherná krajina Toskánska přímo vybízí k romantickému milostnému dobrodružství. A to čeká i na sympatického dánského kuchaře (Anders Matthesen), kterého zaskočí trochu nečekaně žena (Cristiana Dell'Anna), na kterou v Toskánsku narazí, když se tam vydá proto, aby prodal podnik po svém otci.

Dokonalá souhra

  • romantická komedie, Austrálie, 2022

Když Lola (Victoria Justice), tvrdá obchodní ředitelka vinařské společnosti z LA, opustí svou práci v naději, že založí vlastní společnost pro distribuci vína, dychtivě si zarezervuje letenku na australský venkov, aby pronásledovala svého prvního potenciálního klienta, Vaughn Family Wines.  

Bohužel pro Lolu, rodina Vaughnových nemá zájem obchodovat se začínající společností. Lola, která se hned tak nevzdává, se rozhodne obsadit volné místo na ovčí farmě Vaughn a pracovat jako farmářka, aby si obhlédla terén. Zpočátku se zdá, že Lola není stvořená pro náročnou práci, jako je nekonečné opravování plotů a souboje s ovcemi.

Nakonec ale spolu se skvělým šéfem farmy Maxem (Adam Demos) navazují přátelství, když ji zasvěcuje do práce. Nakonec Lola zjišťuje, že ji Austrálie s nově objevenou láskou k Maxovi dala mnohem víc než jen novou příležitost k podnikání.

S*át na lásku

  • komedie, Nizozemsko, 2022, 92 min

Parta tří kamarádek (Yolanthe Cabau, Victoria Koblenko, Bo Maerten) to nemá v životě úplně jednoduché a jedny trampoty s láskou střídají další. Proto se rozhodnou si vzájemně pomáhat. Někdy ale dobré úmysly nestačí. Ne všechny plány budou vycházet, jak bylo naplánováno.

A pokud jste nestihli zajít do kina na českou komedii Deníček moderního fotra, tak na vás čeká na Netflixu

Podle knižní předlohy Dominika Landsmana vznikla česká komedie s ústřední dvojicí Jiří Mádl a Tereza Voříšková. Ve filmu je řada dalších populárních herců jako Lukáš Hejlík, Lucie Polišenská, Andrea Hoffmanová, Ivan Lupták, Robert Jašków, Lucie Benešová a Tomáš Zach.

Někdy život přinese nečekané situace a je třeba se k řešení postavit jako chlap. Nataša a Dominik se neplánovaně stanou rodiči. Když Nataša, úspěšná designérka hraček pro děti, porodí, s partnerem se dohodnou, že ona bude pracovat, protože rodinu lépe zabezpečí. A tak se s Dominik stane otcem na plný úvazek.

Je nadšený, protože plánuje dokončit knihu a předpokládá, že bude mít času na rozdávání. Jaké je však jeho rozčarování, když zjistí, jak to s tou „dovolenou“ vlastně je. Mladý otec musí vynaložit veškerou vynalézavost, aby během prvního roku vůbec zvládnul péči o malého Čeňka, z níž se chvílemi stává boj o přežití. Díky soužití s malým človíčkem však také objeví, kolik podob může mít láska.

Zdroj článku: