Jak dnes žije Robert Schwartzman z Deníku princezny?

Jak dnes žije Robert Schwartzman z Deníku princezny?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Každá holka, které kdy viděla film Deník princezny, se musela hned zamilovat do Roberta Schwartzmana, který hrál Michaela. Kluka, který byl do princezny Anne Hathaway celou dobu zamilovaný – a dopadlo to jak jinak než happyendem. Tedy alespoň tím filmovým – ve skutečném životě jsme na ni všechny žárlily. Jak se má a co tento charizmatický herec dělá dnes?

Robert Schwartzman

Od roku 2001, kdy se poprvé objevil po boku Anne Hathaway uběhla již pěkná řádka let, nicméně z jeho sex-appealu nic neubylo. Naopak! Je to ještě větší charizmatický fešák, než na kterého jsme byly zvyklé. A co navíc, on je to muzikant! Prostě sexuálně vražedná kombinace.

A byla to právě hudba, která mu znemožnila natáčení dalšího dílu Deníku princezny, který se měl dokonce točit i v Praze“ V té době byl totiž na turné se svojí skupinou.

Multifunkční talent

Jedná se ale o multifunkční talent. Mohli jste ho vidět v mnoha dalších snímcích. Vedle Deníku princezny si zahrál i ve filmech Lost Transmissions, Smrt panen, Odnikud nikam, Look, Lick the Star a další. Ani seriálová tvorba mu není cizí. Zahrál si v jedné epizodě oblíbeného seriálu O.C. Mimo herectví ale také „přičuchl“ k postu režiséra, scenáristy a producenta.

Dnes je věrný pouze hudbě

Je jasné, že člověk se nemůže věnovat všemu najednou, tak se Robert prostě musel rozhodnout, co je jeho srdci nejbližší. A vyhrála hudba. Takže stále zkouší a koncertuje se svou skupinou Rooney. Nicméně již v roce 2019 se objevily spekulace, že by se mohl natočit třetí díl Deníku princezny. Robert udává, že by se možné spolupráci opět nebránil.

Můžeme se tak těšit, že jej zase uvidíme na obrazovkách? Necháme se překvapit.

Zdroje: