Co vás čeká příští týden v Ulici? Boj klaďasů proti padouchům

Co vás čeká příští týden v Ulici? Boj klaďasů proti padouchům
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Během příštího týdne budou klaďasové z Ulice bojovat proti záporákům. Důvěřivá Sára se nechá zdrogovat Ričim. Bára bude muset čelit Skyler a jejímu rostoucímu vlivu na Frantu. Blanku čeká policejní šetření kvůli prolhanému Luďkovi. Jakub bude chtít dostat Karlu zpátky a k tomu účelu využije Věrku.

Riči zdroguje Sáru! Dostane ji do postele?

Někteří lidé přijímají porážky velice těžko. Jiní je nedokážou přijmout vůbec. A právě mezi takové patří i Riči, který má zálusk na vdanou Sáru. Její na první pohled ideální vztah s Danem naopak bere jako výzvu. Čím více dívka odolává jeho flirtování a svádění, tím urputněji si Riči počíná a jeho taktiky se stávají čím dál zákeřnějšími. Aby Sáru dostal tam, kde ji chce mít, je schopen čehokoli – dokonce i sáhnout po drogách. Dojde mezi nimi k něčemu? Nebo najde Sára zastání u Fógla?

Skyler využívá Frantu! Co už Bára nevydýchá?

Frantovi na synkovi Chrisovi velmi záleží, a tak je pochopitelné, že se snaží dobře vycházet i s jeho mámou Skyler. Ta však Frantovi nabídla zajímavou spolupráci a poslední dobou ho zaměstnává pořád víc a víc. Bára to chápe, přesto ji trápí, že se teď u Franty ocitla na vedlejší koleji. Navíc Skyler udělá návrh, který se jí nebude ani trochu zamlouvat a hodně se jí dotkne. Na čí stranu se přikloní samotný František?

Blanka bude předvolána na policii

Ačkoli Blanka udělala za vztahem s Luďkem pořádně tlustou čáru, ten mizerný manipulátor jí stále ničí život. Dělá ze sebe oběť a všem se snaží dokázat, že Blanka je ta, kdo jejich rodinu rozbil. Dokonce začne vykecávat díru do hlavy i Adamovi a Kristýně. Blančiny milované děti najednou nevědí, na čí stranu se přidat a komu důvěřovat. Jako by už to nebyla pro Blanku dost velká rána, Luděk ji ještě udá na policii, jen aby dokázal, kdo je tady pánem. Jak si Blanka povede při nepříjemném policejním šetření?

Lumír se odhodlá k odvážnému kroku

Poznat, jestli o vás někdo stojí, může být někdy sakramentsky těžké. Obzvlášť pokud dotyčný vysílá matoucí signály. Ani Lumír Nykl pořád ještě neví, na čem s Kateřinou vlastně je. Chvíli se zdá, že o něj jeví upřímný zájem, pak se ale přihodí něco, co je oba vrátí zase na začátek cesty. Lumír se nechce vzdát, ačkoli si někdy namlouvá, že by to možná bylo lepší. Oklepe se z dalšího nezdaru a přijde s novým bláznivým nápadem, jak se s Kateřinou sblížit. Jestli chce ale skutečně uspět, bude muset odložit nesmělost. K vyjádření citů koneckonců není zapotřebí tisíce slov. Stačí jedno gesto, které napoví, co je v srdci.

Jakub využije Věrku, aby získal Karlu

Zdá se, že Karla konečně dostala rozum a uvědomila si, že tím nejdůležitějším v jejím životě je šťastná rodina. Proto se rozešla s Jakubem, ačkoli ho stále miluje. On jí to rozhodně neusnadňuje, ba právě naopak. Bude podnikat psí kusy, aby ji získal zpátky. Dokonce se nezalekne využít nicnetušící Věrku, aby Karlu zasáhl na nejcitlivějším místě. Podaří se mu dosáhnout svého?