Premiéra pohádky Tajemství staré bambitky 2 se bude konat až v tomto roce. O co ale půjde a na koho se můžeme těšit?

Premiéra pohádky Tajemství staré bambitky 2 se bude konat až v tomto roce. O co ale půjde a na koho se můžeme těšit?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Dlouho očekávané pokračování pohádky muselo být kvůli koronavirovým opatřením odloženo až na tento rok. I tak si ale čekání můžete zkrátit díky traileru a informacím o hercích i ději. Co se tedy v pohádce bude dít a kteří herci si v ní zahrají?

Odloženo na neurčito

Původní premiéra se měla konat už 9. prosince. Film je tedy dotočený už delší dobu, ale kvůli aktuálnímu dění kolem koronaviru se premiéru tvůrci rozhodli pro jistotu odložit.

„Chceme, abyste si Tajemství staré bambitky 2 při premiéře v kinech mohli užít se vším všudy. Moc jsme se na vás těšili, ale bohužel situace teď zrovna pohádková není, a proto premiéru přesouváme na 2022,“ napsali na svůj instagramový účet 25. listopadu.

Na příspěvek reagovali lítostivými a povzbudivými komentáři také samotní herci. Přesné datum premiéry však zatím nebylo určeno. Na novou pohádku s oblíbenými a známými hrdiny si tedy budeme muset ještě chvíli počkat, ale určitě to bude stát za to.

O co půjde?

První díl pohádky končil tam, kde pohádky zpravidla končí. Zlo bylo potresnáno a dobro a láska nad ním zvítězila. Druhý díl ale pokračuje o pár let později, kdy je z Jakuba a Aničky královský pár a společně dokonce vychovávají malou princeznu Johanku. Ta ráda tráví čas u svého dědečka Karaby, který se stále věnuje hrnčířskému řemeslu. Přestože však byli rádci Lorenz a Ferenz vyhnáni z města, jejich nezbednosti tím ani zdaleka nekončí. A právě mladá královna Julie ze sousedního království se stane vhodným nástrojem jejich pomsty. Bude to tedy příležitost k tomu, aby loupežník Karaba znovu oprášil svou starou bambitku? A dokáže dobro opět zvítězit nad vším zlým?

To už se dozvíte tento rok na filmovém plátně.

Na koho se těšit?

Kromě Tomáše Kluse, Kamily Janovičové, Ondřeje Vetchého, Miroslava Vladyky, Jiřího Lábuse, které můžete znát už z první pohádky, se v pokračování objeví také Veronika Khek Kubařová v roli královny Julie a malá Valentýna Bečková v roli princezny Johanky. Dále se můžete těšit i na Petra Štěpánka, Václava Noida Bártu nebo Markétu Plánkovou.

Svými písničkami by měl pohádku obohatit právě Tomáš Klus.

Natáčení trvalo celkem 27 dní, a to v 8 různých lokacích. Poslední klapka padla v Jindřichově Hradci na zámku, kde štáb strávil v průběhu května 12 natáčecích dnů. Natáčení ale bylo poměrně finančně náročné.

Ve filmu si zahrálo dokonce 8 koní, 25 slepic, 16 hus, dále kozy, ovce, velbloud i papoušek.

 

 

Zdroje: