Postavy ze seriálu Ulice: na které jsme už zapomněli?

Postavy ze seriálu Ulice: na které jsme už zapomněli?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Denní nekonečný seriál, u nás první a zatím jediný. Na televizních obrazovkách ho můžeme sledovat už od roku 2005. Seriál spadající do žánru mýdlové opery má více než 4 tisíce dílů, ale diváky stále neomrzel. Vystřídalo se v něm několik hereček a herců, stále nová jména, na které postavy už jsme zapomněli?

Jordánovi

Šťastná rodinka – Tomáš s Barborou a jejich děti Matěj a Tereza. Dvojčata, která si snad zapamatoval každý fanoušek tohoto seriálu. Společně studovali na gymnáziu, Matěj nastoupil na vysokou školu, začal studovat přírodní vědy. Později ale rozjel e-shop se sportovním oblečením a odjel pracovně do Kanady. Tereza se stala učitelkou českého jazyka, začala chodit s otcem své žákyně Romanem Šámalem, v roce 2018 si vzala kolegu Davida Kučeru, za kterým se odstěhovala do Rakouska. Tomáš Jordán je jediný člen rodiny, kterého v Ulici můžeme potkávat i dnes. Nedávno se musel dívat na to, jak jeho přítelkyně, Zdena Procházková, podstupuje asistovanou sebevraždu.

Boháčovi

Někteří z nás si možná vybavují Petra Boháče, ředitele zaniklé společnosti Království hraček. V roce 2007 ho srazilo auto, které řídila jeho bývalá žena Eva. Údajně ho chtěla opravdu zabít, proto skončila v psychiatrické léčebně. Společně vychovávali dceru Anežku.

Farští

Oldřich, Jitka a sestry Monika a Lída. Oldřich byl majitelem fitness centra, živil se jako osobní trenér. Několikrát svou manželku Jitku podvedl, která ho však vzala na milost. Monika se účastnila humanitární mise v Ugandě, spolu s Kryštofem Marečkem vlastnili bar Coolna. Lída studovala psychologii, kde se seznámila se svým budoucím manželem, se kterým měla dceru Elišku. Život Jitky Farské můžeme sledovat i dnes.

Adriana Pešková

Bydlela u pana Peška, dlouho své matce nemohla odpustit, že ji opustila. Nakonec se vše ale vysvětlilo a dámy se usmířily. Po tomto sblížení se Adriana snažila najít svého otce, kterým byl Evžen Šmýd, vyléčený alkoholik. Pracovně odjela do Austrálie, kde zůstala a narodila se jí dcera Klára.

Vzpomínat můžeme i na další postavy – profesorku Miriam Hejlová, kterou ztvárnila Hana Maciuchová, nebo na jejího syna, truhláře Jaroslava Hejla. Někteří vzpomínají také na rodinu Stránských, Pavlicových, Maléřových nebo Hložánkových.