Už víme datum odvysílání poslední sezóny seriálu Lucifer a podle prvních obrázků nás čeká překvápko

Už víme datum odvysílání poslední sezóny seriálu Lucifer a podle prvních obrázků nás čeká překvápko
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Varování, v článku se nacházejí zásadní spoilery! Šestá a poslední sezóna seriálu „Lucifer“ bude vydána na Netflixu 10. září 2021, a právě Netflix již zveřejnil několik fotek ze zákulisí, ale i přímo z epizod, které nám slibují pár nečekaných obratů a detailů.

Lucifer jako Bůh, Chloe jako Bohyně?

Po poslední epizodě předešlé řady se z Lucifera stal po epickém a intenzivním boji proti svému dvojčeti nový Bůh, který se teď bude muset postarat o fungování celého vesmíru. V traileru, jenž teda ukázal jen asi 5 vteřin nové série, vidíme Lucifera v bílém obleku, a ten má na sobě i na každé fotce, kde není vidět jako poradce policie. To nejspíše naznačuje, že se již vžil do své nové role jako Bůh.

I Chloe se nejspíše změní. Po ukončení práce detektiva (aby se mohla více soustředit na Lucifera a pomáhat mu s novým úkolem) by se mohla stát novou Bohyní. Konec konců, stále má na prstu prsten nesmrtelnosti, a možná jej už nesmí nikdy sundat. Každopádně lze z nových fotek poznat, že „Deckerstar“, jak jsou Chloe a Lucifer fanoušky přezdívány, budou spolu až do konce.

Vrátí se Dan?

Nejvíce otázek krouží nad osudem Dana Espinozy. V páté řadě byl miláček fanoušků překvapivě zabit, a ještě ke všemu skončil v pekle. Na jedné fotce je Dan ale vidět při pomoci Amenediela, jež se stal policajtem. Teď je jen otázka, jestli se Dan opravdu dostal pomocí Lucifera ven z pekla a může být jakýsi polo-andělem. Také je možné, že Dan na fotce je jen představa Amenediela, to by vysvětlovalo i to, že Dan má na sobě stejné oblečení, ve kterém umřel.

Naštěstí dostaneme na každou otázku i uspokojující odpověď, a to 10. září na Netflixu. Smutnou zprávu ale je, že je to tentokrát opravdu a definitivně poslední řada.

Zdroj: