Poslední novinky ze ZOO: Franta už je definitivně prohlášený za blázna a kolegové si o něj dělají starosti

Poslední novinky ze ZOO: Franta už je definitivně prohlášený za blázna a kolegové si o něj dělají starosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Zvířata však nejsou jediní tvorové, kteří mají v zoo problém. Fanda už se definitivně zbláznil a ani uklidňující léky pro zvířata mu nepomohly. Musí k psychiatrovi, protože jeho „zdvojené vidiny“ už překročily hranici, kterou by si uměl vysvětlit zdravým rozumem. Co udělá, až se jednou dozví pravdu?

Tez na jedné z konspiračních schůzek vyjádřila obavu, že Fanda může stále dělat problémy. To, že viděl další „dokonale synchronizovaná“ dvojčata, k jeho odklizení z cesty nestačí. Pokud se v zoo bude kromě Tez pohybovat i Izy, aby líčila past na Alberta, stále hrozí velké nebezpečí, že je Fanda uvidí. Celé dny jezdí po zoo sem a tam a jednou mu to dojde, přestože rozumu moc nepobral.

Charlie přijde s dalším žertíkem. Když nestačí jeden pár dvojčat, pošle do parku hned dva. Povolává tedy ještě dvojčata od Kamilova otce a Tez a Izy si každá bere jednoho chlapce na procházku po zoo.

Když Fanda potká „Tez“ s chlapcem dvakrát během chvilky, a dokonce na něj úplně stejně promluví, ztrácí vědomí a sesype se na chodník. Když se probírá, vidí nad sebou opět dvě Tez a dva chlapce a začíná být už opravdu šílený.

Později potká u oběda jedno z dvojčat v kantýně a předvede výstup naprosto vyšinutého blázna. Místo oběda si bere bagetu a prchá. Jenže jeho trápení není u konce. Z bagety na stole jsou najednou dvě, a to už veselý tlouštík přestává zvládat. Asi opravdu potřebuje pomoc, protože ty léky, co dostal na uklidnění z veterinární lékárničky, nezabírají.

Všichni, kdo Fandu znají, přičítají jeho bláznění tomu, že prostě nemá ženskou a celibát mu leze na mozek. Zatím nikdo netuší, že se Fanda jen připletl do podvodnické akce.

Izy (v roli Tez) už se konečně podařilo začít malou hru s Albertem, a dokonce už se seznámila i s jeho rodiči. Zatím dělá stále nedostupnou, což je pro vyhlášeného svůdníka, kterým Albert je, jako vysoká hora, kterou musí za každou cenu zdolat. A vypadá to, že mladá žena se zalíbila i rodičům, kteří by určitě chtěli, aby se jejích Bertík už konečně usadil.

Albertův otec si Izy důkladně prohlédl a uznale pokyvoval hlavou nad vkusem svého syna. Možná by si sám dal říct. Třeba k tomu dostane příležitost dříve, než si myslí. Je to právě on, kdo je pro Charlieho partu mnohem větším lákadlem než samotný Albert.

Další dvojčata už rozjíždí hru na Kamila Ovčíka, přes kterého se chtějí dostat k jeho movitému otci. Jen jim překáží zamilovaná Marika, která si Kamila hodně dobře hlídá. Nakonec to bude muset vyřešit Charlie, protože je evidentní, že se Marice líbí. Zapojí se tak do akce víc, než původně plánoval.

A Ilonka vše zpovzdálí pozoruje a královsky se baví. Vůbec netušila, že práce hospodyně by mohla být tak zábavná.

Zdroje článku: