Bára Poláková a Pavel Liška se rozešli. Jak zvládají péči o děti?

Bára Poláková a Pavel Liška se rozešli. Jak zvládají péči o děti?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Ještě do nedávna platili Bára Poláková a Pavel Liška za stabilní partnerský pár, který společně vychovává své dcery Ronju a Riku. O to větší bylo překvapení fanoušků, když herci oznámili, že již tři roky jsou od sebe. Co je k tomu vedlo?

Za vším hledejte Martu a Věru

Za sblížením herců Báry Polákové a Pavla Lišky může televizní komediální sitcom Marta a Věra z produkce České televize, který byl vysílán v letech 2014 až 2016. Bára v něm ztvárnila ambiciózní zaměstnankyni slevového portálu a Pavel jejího svérázného šéfa.

Z partnerského souznění obou herců vzešly dvě děti – dcera Ronja se narodila v roce 2015 a dcera Rika o dva roky později. Bára Poláková o sobě říká, že není biomatkou, jak je to v současné době moderní, a že se při výchově dcer řídí především svým instinktem. Narození dětí přitom herečka považuje za nejhezčí okamžiky svého života.

Tajný rozchod

Když byl mladší dceři necelý rok, odjel Pavel Liška společně s Janem Révaiem na natáčení cestovatelského dokumentu do Střední Ameriky. Na Báru tak čekalo náročné tříměsíční období, kdy byla na výchovu svých dětí sama. Je možné, že by i toto se promítlo do vztahu hereckého páru? Ať za jejich rozchodem je cokoliv, oba herci mají plné právo na to, aby o důvodech svého odloučení pomlčeli.

Když byl mladší dceři necelý rok, odjel Pavel Liška společně s Janem Révaiem na natáčení cestovatelského dokumentu do Střední Ameriky.

Speciální střídavá péče o děti

Důležité je, že tu zůstali pro své dvě děti jako milující rodiče. Mají totiž netradiční střídavou péči. Místo toho, aby si své batůžky balily holky, střídají se u nich v bytě Bára s Pavlem, přičemž si každý drží vlastní byt. Je to tak pro děti mnohem pohodlnější, zmínili herci pro web idnes.cz, protože nemusejí měnit nic, na co jsou zvyklé.

Utajit rozchod před zvídavými fanoušky bylo náročné, ale Báře Polákové a Pavlu Liškovi se to podařilo. Popřejme jim, aby i nadále přinášeli divákům radost.

Zdroj: