Stane se Petr Kříž ze seriálu Zoo potřetí otcem?

Stane se Petr Kříž ze seriálu Zoo potřetí otcem?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Propadne pan soudce JUDr. Petr Kříž (Robert Urban) kouzlu tajemné Lady X (Eva Burešová)? Jak scénáristé do příběhu zapracují těhotenství Evy Burešové? A co se stane, až Petr zjistí pravdu o Lady X? 

Robert Urban je charismatický divadelní, filmový a seriálový herec. Dlouhodobě se věnuje také tanci a zpěvu, což ukázal při své účasti v pořadu Tvoje tvář má známý hlas. V současnosti je jednou z hlavních postav v seriálu Zoo, kde ztvárňuje sympatického pana soudce JUDr. Petra Kříže. 

Eva Burešová, Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Petr Kříž je úspěšný soudce a tatínek dvou velmi chytrých dětí. Zároveň však patří mezi jednoho z těch hodných, ale zaslepených chlapů, kteří sedli na lep vychytralé a slávy či bohatství chtivé ženě. Jeho nynější partnerka Markéta (Michaela Petřeková), s ním totiž není pouze z čisté lásky. Pana soudce si vybrala hlavně proto, že ho čeká slibná kariéra, která zaručuje prestiž a život v luxusu. A toho se ona nehodlá jen tak vzdát.

Naštěstí se v životě Petra Kříže objeví naděje na konec ve stylu, žili spolu šťastně až do konce, když se mu do cesty připlete Viky (Eva Burešová). Ale nebyl by to oblíbený seriál, kdyby to bylo tak jednoduché. Viky totiž dokáže zkomplikovat život nejen sobě, ale i Petrovi. V přestrojení za Lady X uzavře sázku s Markétou, která snad pro nikoho nemůže dopadnout dobře. Vypadá to, že má Viky alias Lady X šanci sázku vyhrát a že se jí nakonec podaří pana soudce svést.

Jisté je, že případnou prohru Markéta nenechá bez odplaty a vše o sázce Petrovi řekne. Zajímavé také bude, jak se na tomto příběhu podepíše těhotenství Evy Burešové, která hraje v seriálu hlavní postavu Viky (Lady X). Bude otcem budoucího dítěte Viky právě Petr? Kdy přijde na to, že jsou Viky a Lady X jedna osoba? A jaké pro něj bude zjištění, že mu vlastně všichni lhali?

Na sympatického pana soudce čeká mnoho těžkých chvil a nám nezbývá než doufat, že vše nakonec dobře dopadne. 

Zdroj článku:
  • autorský text