Představitel záletného Oldy Farského slaví dnes narozeniny. V Ulici má dveře už nejspíš natrvalo zavřené, nebo ne?

Představitel záletného Oldy Farského slaví dnes narozeniny. V Ulici má dveře už nejspíš natrvalo zavřené, nebo ne?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Herec Ondřej Pavelka, který hrál v Ulici záletného manžela Oldu Farského, oslaví 10. září své 67. narozeniny. Na to, že mu táhne na 70 let, opravdu nevypadá. Sluší mu to a my mu přejeme spoustu nových rolí!

Olda Farský divačkám Ulice pravidelně zvedal tlak

Herec Ondřej Pavelka, kterého diváci Ulice znají především ze začátků seriálu jako Oldu Farského, v Ulici divačkám pravidelně zvedal tlak. Byl totiž nepolepšitelný nevěrník, který své manželce způsoboval jen samá traumata. Ve svých záletech pokračoval i po tom, co mu na ně Jitka přišla. Ta neměla dost síly na to, aby se s ním rozešla. A tak si Farský jel svou, protože věděl, že Jitku Farskou má doma jistou.

Pořádné otřesení vztahem přišlo až ve chvíli, kdy se Olda dozvěděl, že má nemanželského syna Jakuba. To už nešlo nijak ututlat, protože Jakub chtěl jeho i jeho rodinu poznat. Když se pak ve dveřích objevil galantní Kukačka, bylo vymalováno. Jitka díky němu našla sílu se od Oldy Farského odpoutat a začít žít po svém. Vladimír Kukačka byl jako muž vystřižený z červené knihovny, tedy alespoň na začátku. Jitka s ním začala žít a na Oldův život už se neohlížela. Po Jitce si Olda samozřejmě našel novou známost.

Jenže to bylo o dost jiné, když ji nemusel před nikým schovávat. S Petrou nějaký čas žil, ale s ní také zjistil, že už mu docházejí síly. Petra totiž byla akční žena v těch nejlepších letech a vedle ní si Olda uvědomil, že nejspíš stárne. 

Když Vladimír Kukačka Jitku Farskou unesl na chatu, kde ji i její dceru násilím držel, měl o ně Olda Farský samozřejmě velký strach.

Dokonce si i začal vyčítat, že se o svou rodinu nedokázal lépe postarat. Kdyby totiž Jitce pořád nezahýbal, neměla by důvod z manželství utíkat. Naštěstí to všechno dobře dopadlo. Olda se o Jitku staral, což přispělo k obnovení jejich vztahu. Oba zjistili, že jako rozvedeným se jim dohromady žije lépe.

Olda Farský o sebe dbal a ženské přitahoval jako magnet 

Olda Farský (herec Ondřej Pavelka), Zdroj: Pavel Gwužď / Nextfoto

Čím to je, že se na vás ženské lepí jako vosy na med? V případě Oldy Farského za to může hned několik faktorů. Olda Farský se udržoval ve skvělé kondici, a to díky tomu, že jednu dobu vlastnil fitko. Když jste trenér, dobře vypadáte a o návštěvnice nemáte nouzi, je velice těžké odolat. Takovému zájmu žen Jitka Farská zkrátka nemohla konkurovat.

Dalším faktorem byla samozřejmě i povaha Oldy. Byl to jednoduše záletník, kterému zájem krásných žen velice lichotil. Který muž by nechtěl zažívat intimní dobrodružství i s dalšími ženami? Jedině ten, který by byl pevný ve svých zásadách, což Olda Farský rozhodně nebyl. Na to, co svými činy způsobuje své rodině, moc nehleděl. Neustálé hádky mezi ním a Jitkou se určitě podepisovaly i na jejich dcerách. 

Zdroj článku:
  • autorský text