Dva primáři z Ordinace v růžové zahradě 2: Kdo by mohl nahradit Petra Rychlého v kutilském pořadu Rady ptáka Loskutáka?

Dva primáři z Ordinace v růžové zahradě 2: Kdo by mohl nahradit Petra Rychlého v kutilském pořadu Rady ptáka Loskutáka?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Oba se setkali při natáčení Ordinace v růžové zahradě 2, oba se zúčastnili televizní show Tvoje tvář má známý hlas ve stejné kategorii, oba hrají primáře a oba mají sklon ke kutilství všeho druhu. A tak se Petr Rychlý nemusí bát, že by se jeho pořadu Rady ptáka Loskutáka neměl kdo ujmout, kdyby si chtěl třeba dopřát odpočinku.

O kutilských schopnostech a dovednostech Petra Rychlého ztvárňujícího všemi oblíbeného primáře gynekologie Čestmíra Mázla, jsme se mohli přesvědčit už mnohokrát, a to v pořadu, kterému již několik let propůjčuje svou tvář, Rady ptáka Loskutáka. Jednou z jeho největších zálib je vaření a pečení všeho druhu. 

Kdo Petrovi Rychlému šlape v populárním mužském koníčku na paty a mohl by ho případně nahradit v pravidelném kutilském pořadu televize Nova?

Možná byste ho spíše oblékli do kůže a posadili na motorku, ale Robert Jašków, druhý primář z Růžovky, umí s nářadím taky pěkné divy. Vyrobit polici do kuchyně nebo dokonce rošt na rožnění masa? Pro Roberta žádný problém. Přesvědčte se na vlastní oči, jaký originální kousek vytvořil ve své domácí dílně. 

 

A tím výčet Robertových dovedností nekončí. Dokáže se poprat i s 90 let starou borovicí a rozřezat ji na cimprcampr nebo ukotvit obrovský špalek na štípání dřeva. A což takhle opravit a vylepšit postele, ve kterých spávají jeho děti? Proč ne, řekněte Robertovi Jaškówovi. A když na to přijde, odhodí flexu a navlékne si kuchařskou zástěru. No není to muž snů? 

 

Robert Jašków umí kouzlit nejen se svýma rukama, ale dokáže vykouzlit i úsměv ve tvářích dětí, které onemocněly cukrovkou. V letošním roce se stal patronem nadačního fondu SPOLU TO DÁME. 

Zdroj: