Ordinace v růžové zahradě: Kdo objeví šokující fotografii mexického gangu? Je na ní Čestmír?

Ordinace v růžové zahradě: Kdo objeví šokující fotografii mexického gangu? Je na ní Čestmír?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Alena prožívá znovu a znovu noční můru a ve snech za ní chodí Čestmír a vyčítá jí to, že ho prohlásila za mrtvého a vystrojila mu pohřeb. Ten měl jediný účel. Alena chtěla konečně tuto životní kapitolu uzavřít a jít dál. Jenže sny nezmizely, naopak jsou stále naléhavější.

Alena je už hodně vyčerpaná, protože se bojí usnout. Po nocích žehlí a uklízí a v práci potom usíná. Sama už si neví rady, a tak požádá matku, zda by neměla nějaké opravdu silné léky, které by jí dovolily usnout hlubokým spánkem beze snů.

Bianka už naprosto propadla vášní pro influencera Sama, kterého sleduje na internetu. Když zjistí, že bude nedaleko mít jeden ze svých sledovaných výstupů, předstírá nevolnost, aby se vyhnula studijnímu semináři s Valšíkem, a spěchá za svým idolem. Není ovšem sama, kdo měl podobný nápad, a tak se potkává s davem zamilovaných fanynek, které čekají na další adrenalinové vystoupení svého idolu.

Sam bohužel krátce po vystoupení padá z výšky a po pádu zůstává s poraněnou hlavou ležet na zemi. Je to právě duchapřítomná Bianka, kdo ví, co dělat, a doprovodí mladíka v sanitce do nemocnice, kde se o něj i po chirurgickém zákroku stará, jako by byla jeho dobrá přítelkyně. Sam nic nenamítá, ani nemůže. Je v kómatu.

Blíží se zkouška z interny, na kterou se Dominika usilovně připravuje. Bianka spoléhá na to, že to nějak zvládne. Nakonec zkoušku udělají obě, Dominika dokonce výborně. Jen Ondra musel místo zkoušky vyzvednout za Alenu dítě ze školky. Ta totiž tvrdě spala, když si vzala léky od matky, a Jakub byl na sále. Ondra tak nechal zkoušku plavat a převzal Aleninu povinnost.

Táňa se stále více sbližuje s malým pacientem, kterého odrodila v terénu u dopravní nehody. Jeho otec zemřel a matka je ve vážném stavu. Sestry pojmenovaly novorozence Budulínek a Táňa je jediná, kdo ho dokáže utišit a přinutit jíst.

Pobyt s dítětem v ní stále probouzí touhu po mateřství, ale Leoš se dlouho vyhýbá odpovědi, která Táňu zajímá. Nakonec jí řekne, že už se na dítě cítí starý a unavený. Když ale vidí Táňu v nemocnici, jak je šťastná v přítomnosti Budulínka, dojde mu, že je to mladá žena, a pokud jí nevyhoví, nakonec ho opustí kvůli někomu, kdo s ní dítě bude chtít.

Svěří se se svými obavami Hanákovi, který ho ujistí, že to cítil úplně stejně, ale nakonec přišel na to, že právě děti jsou to nejlepší, co ho v životě potkalo. Leoš i jeho zásluhou změní názor a Táňa konečně po dlouhé době pociťuje, že její život zase začíná mít smysl.

Největší překvapení však čeká na Ondru. Když sedí v restauraci, kde si má domluvit, jakým způsobem vyřeší chybějící zkoušku, listuje si v cestovatelském magazínu. Zažije šok. Na jedné fotografii u článku o nebezpečí, které hrozí v Mexiku kvůli místním gangům, zahlédne známou tvář. A co na to Jakub? Pozná na fotografii svého otce?

Zdroje článku: