Ordinace v růžové zahradě 2 (1016): Kdo půjde na vysněné rande a která postava se objeví v nemocnici jako pacient

Ordinace v růžové zahradě 2 (1016): Kdo půjde na vysněné rande a která postava se objeví v nemocnici jako pacient
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Druhý dubnový díl v sobě ukrývá mnoho zajímavých chvilek, které si věrný fanoušek nechce nechat ujít. Někteří z nás už mají díl zhlédnutý, ale na co se mohou těšit diváci, kteří tento seriál sledují vždy každý čtvrtek?

Františka Hrzánová od vrchní sestry jako pacient

Bibi ji do nemocnice přijme s podivnými symptomy, neví si s ní vůbec rady. Celé dny přemýšlí nad tím, co by Františce mohlo být a jak ji začít léčit. Valšíkovi řeší přípravy na svatbu a ani Dan s Patrikem tomu nemohou přijít na kloub. Jak se záhadná nemoc nakonec vyřeší? Souvisí tento případ s alkoholem, těhotenstvím, šikanou nebo úplně něčím jiným?

Boj o Bibi pokračuje

Dan nebo Patrik? Který z nich si nakonec Brigitino srdce získá? Dan se chce předvést, proto pozve své rodiče a uvaří večeři. Celý večer probíhá v příjemné atmosféře, dokud Bibi nezjistí, jak to bylo doopravdy. Danova jednání vychází na povrch a situace se možná trochu mění.

Rande s celebritou

Obyčejná sestřička a fotbalová celebrita? Rosič pozve Radku na večeři, která je zakončena polibkem. Nejdřív nechce, ale kolegové z práce ji přesvědčí. Rande vypadá slibně, ale na druhý den se vše změní, když si Radka čte články z bulváru. Nepřispějí jí ani pacientky, které tyto texty čtou a odsuzují ji za to, že jde jen po penězích. Vydrží Radka tento nápor nebo to psychicky nezvládne?

Krach v baru U Čerta?

Marek s Vojtou nestíhají. Chybí jim kuchař, chybí jim servírka a hlavně zkušenosti. Dali se na dráhu dětských oslav. Balonky, dortíky, převleky. Tohle vše vypadá hezky, ale udrží to bar nad vodou?