Omar Sy: Všechno, co vás zajímá o sympaťákovi, který se seriálem Lupin boří na Netflixu rekordy ve sledovanosti

Omar Sy: Všechno, co vás zajímá o sympaťákovi, který se seriálem Lupin boří na Netflixu rekordy ve sledovanosti
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
Když se u herce potká charisma, talent a smysl pro humor, tak to divák pozná a ocení. Právě to je případ herce Omara Sye, který ani nesnil o tom, že by se jednou stal hercem a jen využil příležitost, aby mohl žít lépe než jeho předci.

Francouzský herec, kterého většina lidí zaregistrovala ve filmu NEDOTKNUTELNÍ (2011), je stále více oblíbený a žádaný, a to dokonce i v Hollywoodu. Přitom herec za svůj největší úspěch považuje dvacetileté manželství a pět zdravých dětí, které vychovává se svojí ženou Helen.

Po pracovní stránce zažívá herec své nejlepší období. Během měsíce si seriál LUPIN pustilo na Netflixu přes 70 milionů lidí.

Omar se narodil ve Francii ve městě Frappes senegalským přistěhovalcům. Už od jeho dětství se předpokládalo, že nastoupí po škole do místní továrny, kde pracoval jeho otec. Změna přišla v 17 letech, když doprovázel kamaráda na konkurz do rádia. Místo přítele však zaujal svojí dovedností komika Omar. Z rádia už byla cesta do televize Canal+ velmi rychlá. Na kabelovce měl spolu s Fredem Testotem svůj pořad. Od roku 2001 začal chodit po konkurzech a získávat menší role ve filmu. Na svou příležitost si ještě pár let musel počkat. Život mu ovlivnili dva režiséři. Éric Toledano a Olivier Nakache si ho vybrali pro film Nedotknutelní. Role trochu svérázného a bezprostředního ošetřovatele mu přinesla popularitu a diváci ocenili nejen emotivní příběh, ale i komické dovednosti herce.

V Hollywoodu už na něj čekaly další příležitosti. Objevil se ve snímku X-Men: Budoucí minulost a zahrál si s Chrisem Pratem ve snímku Jurský svět. Měl by se objevit i v plánovaném projektu, který navazuje na původní Jurský park Stevena Spielberga. Omara si možná vybavíte z filmu Inferno z roku 2016 podle knihy Dana BrownaTomem Hanksem a Felicity Jones.

Seriál Lupin pro herce znamená ještě větší porci popularity, než si získal po filmu Nedotknutelní. A diváci už se nedočkavě těší na dalších 6 připravených dílů, které se objeví opět na Netflixu.