Nově na Netflixu: Film inspirovaný kultovním seriálem si lze pustit do konce ledna i na českém Netflixu

Nově na Netflixu: Film inspirovaný kultovním seriálem si lze pustit do konce ledna i na českém Netflixu
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
To, co kdysi začalo jako cool televizní seriál v 70. letech, se do dnešní doby rozrostlo nejen do televizního remake, ale také se objevilo několik filmů. Nejnovější „Charlieho andílci“ jsou nyní k dispozici na Netflixu, ale jen do 25. ledna.

Seriál je kult

„Charlieho andílci“ byl akční kriminální seriál, jenž byl vysílán na přelomu 70. a 80. let. V roce 1981 měl kultovní formát nejen 115 epizod a čtyři nominace na cenu Emmy, ale od té doby také vyústil v různá nová vydání. Kromě neúspěšného pokusu o televizní remake byla mocná ženská trojka poprvé úspěšná také v kinech na počátku 21. století – s Cameron Diazovou, Drew Barrymoreovou a Lucy Liuovou v hlavních rolích. O dobré dvě dekády později následoval začátkem roku 2020 snímek „Charlieho andílci“.

A ten nyní můžeme pohodlně sledovat přes Netflix. Jenže pozor na to! Tento snímek bychom asi nezařadili mezi nejlepší filmy všech dob, především protože vidíme, jak bezhlavě nevyužívá svůj zcela jistě vysoký potenciál. Kristen Stewartová, Naomi Scottová a Ella Balinskaová tvoří opravdově silné trio, které poskytuje zábavné momenty. Ale kromě toho, a kromě faktu, že se zde nachází několik překvapujících vedlejších rolí, se akční ohňostroj ukazuje spíše jako pohodlná a nezáživná podívaná.

O tohle jde

Tři noví andělé, Sabina, Jane a Elena, čelí zločinecké organizaci, která dostane do rukou nově vyvinutý zdroj energie zvaného Calisto. Problémem ale je, že systém, jenž byl dokonce vyvinutý Elenou osobně, má jednu zásadní (a v těchto chvilkách docela stereotypickou) chybu: Ve špatných rukou by se z Calista mohl stát mocná zbraň.

Vedeni svými prostředníky, z nichž všichni vystupují pod jménem Bosley (včetně režisérky Elizabeth Banksové a legendy "Star Treku" Patricka Stewarta), andělé čelí dosud největší výzvě. Musí totiž zachránit celý svět před ničivou katastrofou.

 

Zdroj: