Se srpnem přichází nová série Ordinace v růžové zahradě: Jak prožil první sezónu medik Ondra a co nás čeká?

Se srpnem přichází nová série Ordinace v růžové zahradě: Jak prožil první sezónu medik Ondra a co nás čeká?
Pamatujte, že každý komentář bývá zprávou o komentujícím.
Děkujeme za vaše komentáře.
V Ordinaci přichází další sezóna, ale protože nedošlo k přerušení a seriál běží i přes léto, pro diváky to neznamená žádnou podstatnou změnu, jen se v poslední odvysílané červencové epizodě dořešily některé zásadní dějové linky.

Pro medika Ondřeje to byla první sezóna, kdy nastoupil na praxi do kamenické nemocnice spolu s Biankou a Dominikou, aby se předvedli, co v nich je a na základě jejich znalostí a vystupování v pozici lékaře měla nemocnice jednomu z nich nabídnout trvalé pracovní místo.

trojice mediků, zdroj: TV Nova

Jak to ale vypadá, možná se v Kamenici zdrží všichni déle. Pro Ondru to rozhodně znamená, že jeho postava bude i v nové sezóně, která se právě rozběhne.

Jiří Böhm si natáčení pochvaloval. Nejvíce se na place potkává se svou seriálovou partnerkou Michaelou Badinkovou a přestože spolu točí i velice intimní scény, mladý herec je s prací velmi spokojený a na svou partnerku nedá dopustit.

Ondra a Alena, zdroj: TV Nova

Hlavně uvítal, že je jeho postava kladná, a proto je i u diváků velice oblíbený. Úplně jinou zkušenost měl s rolí v seriálu Ulice, kde byl krátce v roce 2021. Tam už před začátkem natáčení dostal informaci, že jeho role manažéra banky Robina Havelky nebude patřit k oblíbeným. Byl to totiž nadřízený, který šikanoval podřízené. Odchod jeho postavy byl tedy pro diváky hodně vítaný.

To v Ordinaci je situace úplně jiná a když prožívala jeho postava napínavé okamžiky, kdy nebylo jasné, zda vůbec přežije, všichni si přáli, aby se uzdravil.

Jedno z posledních natáčení uplynulé sezóny bylo pro diváky hodně romantické. Alena připravila pro Ondru překvapení a vzala ho na let balonem. To už pro Jirku tak romantické nebylo, protože balon sice jako rekvizitu měli, ale romantický výlet po kraji se nekonal a točili přivázaní na lanech v dost velké výšce. Jak mladý herec přiznal, má strach z výšek, takže natáčení pro něj rozhodně příjemné nebylo.

Pro diváky je určitě dobrou zprávou, že mladý fešák bude i v další sérii, i když Alena bude zřejmě trochu stresovaná sny, ve kterých se jí bude zjevovat Čestmír. V ukázce ovšem zmiňuje, že aby se mohla jednou vdát, musí Čestmíra nechat prohlásit za mrtvého. Že by tedy vdova uvažovala o sňatku s Ondrou?

To samozřejmě Jiří Böhm nemohl prozradit. Jasné však je, že se v nové sezóně bude Eva s Vilíkem potýkat s nedostatkem soukromí, protože jim křena bude dělat Švarc. Zároveň se zase možná děj vrátí k Márovi a Táňa bude uvažovat o dítěti. V poslední sérii byl jejich vztah hodně upozaděný a určitě mají divákům co nabídnout.

Zdroj článku: